Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ

 Το πολιτικό ναυάγιο που καλείται Μενδώνη σε μια ανήθικη από κάθε άποψη εκδικητική πράξη ανακάλεσε την άδεια παραχώρησης στον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων του κτηρίου που στεγάζει αυτός τα γραφεία του.. Γιατί; Επειδή ο Σύλλογος οργάνωσε εκδήλωση για το ναυάγιο της Πύλου!! Το μουλάρι λαός ηλίθια δουλεύει υπομονετικά χρόνια μόνο και μόνο για να σε κλωτσήσει μία φορά..

...........

 


Μετά την εκδήλωση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων για το ναυάγιο της Πύλου, η υπουργός Πολιτισμού ανακαλεί άδεια παραχώρηση κτιρίου στο Θησείο 

Μόνο ως εκδικητική μπορεί να εκληφθεί η απόφαση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, εν μέσω θέρους, να κάνει άρον άρον έξωση στον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ) από το κτίριο που στεγάζεται στην οδό Ερμού, στο Θησείο. 

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά την «ενόχληση» της υπουργού Πολιτισμού για εκδήλωση που φιλοξενήθηκε από το σύλλογο για το τραγικό ναυάγιο της Πύλου που συγκλόνισε την Ελλάδα και τη διεθνή κοινότητα. 

Είχε προηγηθεί επιστολή της Λίνας Μενδώνη με την οποία επικαλείτο πως το ακίνητο στο οποίο φιλοξενήθηκε η εκδήλωση, ανήκει στο Υπουργείο Πολιτισμού και έχει παραχωρηθεί προς τον ΣΕΑ αποκλειστικά για τη στέγαση των γραφείων του, καθώς και πως δεν είχε δοθεί σχετική άδεια, κάνοντας μάλιστα και αναφορά σε «καταβολή τέλους». Έφτασε δε στο σημείο να ζητά εξηγήσεις από τον Σύλλογο για την ενέργειά του αυτή, εντός ορισμένης προθεσμίας. 

Να ακυρωθεί η απόφαση Μενδώνη για την έξωση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων Ειδικότερα, η απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού προβλέπει «την ανάκληση παραχώρησης χρήσης ακινήτου επί της οδού Ερμού 134-136, ιδιοκτησίας του Ελληνικού Δημοσίου/Υπουργείου Πολιτισμού στον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων», ενώ όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η πρόεδρος του ΣΕΑ, Δέσποινα Κουτσούμπα: «Προφανώς και ο Σύλλογος δεν θα λογοκριθεί, ούτε θα αφήσει το κτίριο να δοθεί για εμπορευματικές χρήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: