Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α.

 ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ

 .............

 Ανωνύμου του Έλληνος


 

Πόσο κακοπροαίρετοι είσαστε! Από την μύγα ξύγκι θα βγάλετε; Κάργα μικρόψυχοι! Τί σας νοιάζει αν ο Κούλης Μητσοτάκης είναι άφαντος, όταν καίγεται σύμπασα η αποικία Γκραικυλία; Τί θέλατε, δηλαδή, να φορέσει (Βερσάτσε) πυροσβεστική στολή, να πάρει μια μάνικα και ν’ αρχίσει να σβήνει φωτιές στην Πάρνηθα ή στην Κομοτηνή; 

Μα ντιπ μυαλό δεν έχετε; Για να λείπει ο Κούλης Ξεπουλητάρης από τα μεγάλα πύρινα μέτωπα, σημαίνει, φως φανάρι είναι, ότι έδινε άλλες πιο μεγάλες μάχες κατ’ εντολή των ξένων μας αφεντικών, πάντα για το καλό της αποικίας! 

Ώρες τώρα είναι, ρε κατσαπλιάδες της Αριστεράς, να αμφισβητήσετε τις αγαθές προθέσεις του! Εξ απαλών ονύχων ευλαβικά τηρεί, εκτελεί  με περισσή προθυμία και παροιμιώδη ενθουσιασμό ότι οι ξένοι επιβήτορες ορίζουν! Και πάντα ακόμα ένα παραπάνω! Για αυτό με την σειρά τους αυτοί τον επέλεξαν να γίνει θαλαμοφύλακας της Αποικίας εδώ και 4 χρόνια και έπεται συνέχεια…

Θα άφηνε τώρα τον γάμο να πάει για πουρνάρια και μάλιστα καμένα! Σαν τσατσά πορνείου μην πούμε μπουρδέλο και παρεξηγηθούμε!) του Δ΄ Γερμανικού Ράιχ (κατ’ ευφημισμόν Ε.Ε.), εξέχοντος παραρτήματος του  ΝΑΤΟ και των Η.Π.Α., μάζεψε ο Κούλης όλους τους αποτυχημένους, όπως ο ίδιος, ηγετίσκους των Βαλκανίων.  Να τους προγυμνάζει να μπουν βαθύτερα στην στρούγκα. 

Στην ουσία να κάνουν «κοζερί», να  τους δώσει και ορισμένες γενικόλογες υποσχέσεις, παρόντων των γραφειοκρατών τού Δ΄ Ράιχ. Βρήκαν και ένα μπαλαφάρικο όνομα: Σύνοδος Δυτικών ΒαλκανίωνΒλακανίων) και άρχισε το ιμπεριαλιστικό πάρτι. 

Ξεφούρνισαν και μια βαρύγδουπη Διακήρυξη των Αθηνών, που δεν λέει απολύτως τίποτα ουσιαστικό, αλλά οι ραγιάδες από καιρού εις καιρόν οφείλουν να επαναβεβαιώνουν γραπτώς την τυφλή υποταγή στα ξένα αφεντικά. 

Για να μην υπάρχει αμφιβολία για το ποιος κάνει παιχνίδι φέρανε και  την Ουκρανική πολιτική λούγκρα, που καταστρέφει ολοσχερώς την χώρα του για να την κάνει μέγιστο συμβατικό και πυρηνικό οπλοστάσιο στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας, της πάλαι ποτέ υπερδύναμης, που εσχάτως καταρρέει με πρωτοφανή πάταγο. Στο διάστημα ήταν δεκαετίες πολύ μπροστά, πάει και αυτό. 

Οι γραφειοκράτες δεν ορρωδούν προ ουδενός, όσο τους αφήνει ο όχλος και δεν ξεσηκώνεται να τα κάνει όλα ίσιωμα. 

Ο αποτυχημένος ηθοποιός Ζελένσκι ελέω Πούτιν, που δεν ισοπεδώνει την Ουκρανία να την προσαρτήσει εκεί, που ήταν αιώνες τώρα, περιοδεύει ανά τον κόσμο, κάνει παραδεισένιες, καλοπληρωμένες διακοπές στα ερείπια και στους μυριάδες νεκρούς, που προξενεί για να εξυπηρετεί με την σειρά του τα ξένα αφεντικά. Κούλης και ουκρανική λούγκρα έχουν ίδια αφεντικά. Τους φονιάδες των λαών Αμερικάνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: