Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

ΕΣΗΕΑ : ΚΑΤΑΔΙΚΗ

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ 

 ...............

Ξύπνησαν από λήθαργο βαθύ.. Οι ενάντιοι στο καθεστώς δημοσιογράφοι όταν δεν δολοφονούνται υπόκεινται σε βάρβαρους ξυλοδαρμούς από το μακρύ του χέρι.. Το θέμα είναι πως αυτός ο όχλος δεν δείχνει διατεθιμένος να τους κόψει 

............

 


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την επίθεση εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη και μελών της οικογένειάς του από επιχειρηματία το όνομα του οποίου περιλαμβανόταν στην λίστα Λαγκάρντ. Η χειροδικία δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο καθήκον των ανθρώπων της ενημέρωσης να υπηρετούν την αρχή της δημοσιότητας. 

Η ελευθερία του Τύπου δεν φιμώνεται. Επί τη ευκαιρία..Όταν ήμουν στέλεχος του ιστορικού κ29 αντιμετώπισα απέναντι της οικίας μου ένα κατακάθι του υποκόσμου με το πιστόλι μέσα σε μια φρατζόλα με ψωμί. 

Ευτυχώς το είχε ο παραπλεύρως φούρναρης και φίλος επισημάνει και με πήρε τηλέφωνο. Γνωρίζοντας ότι αυτοί είναι θρασύδειλοι κατέβηκα και κατευθύνθηκα σταθερά εναντίον του. Τάχασε. Κι άρχισε να τρέχει ψάχνοντας διέξοδο κινδύνου με την γειτονιά που στο μεταξύ είχε ξεσηκωθεί να τον κυνηγά.

Πρόλαβε να μπει στο αυτοκίνητό του προλάβαμε όμως κι εμείς να του φωτοτυπήσουμε τον αριθμό κυκλοφορίας. 

Ε, και ... Αργότερα που επικοινώνησα με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ ενημερώθηκα πως αυτός ήταν ακαταχώρητος.

Θορυβημένος ο εργοδότης μου προσέλαβε δύο σωματοφύλακες να με φρουρούν τους οποίους ανέχτηκα ένα εξάμηνο. Έχει ζόρια η αδιαπραγμάτευτη στάση ελέγχου της εξουσίας. Κυρίως της οικονομικής. Γιατί η πολιτική είναι από τα γεννοφάσια της δούλα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: