Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΔΕΣ

 

Αν νομίζατε πως κατά τις ευκαιριακές και ολιγοήμερες δραπετεύσεις μου δεν είχα τον νου μου στην κόλαση που μας έριξε το κράτος εταιρία περιορισμένης ευθύνης, πλανάστε πλάνην οικτρά. 

Παρακολουθούσα μπορεί αφ’ υψηλού την πορεία μας στην ..σωστή πλευρά της ιστορίας, αλλά δεν την έχανα στιγμή από τα μάτια μου. 


 

Συνέτεινε σε αυτό η σαφής δήλωση της Ζαχάροβα πως από την Ελλάδα δεν δέχθηκε αίτημα βοηθείας ως προς τα Ιλιούσιν που θα μας έβγαζαν από το φλεγόμενο καζάνι σε 24 ώρες. 

Αλλά η Νατοϊκή πρωθυπουργική δουλάρα είχε γνώμη διαφορετική. 

Μας εγκατάλειψε --χαριεντιζόμενος με το εν ονόματι Ζελένσκι φασιστόμουτρο-- στη στάχτη μας κοιτάζοντάς μας με το μάτι του ψόφιου ψαριού. Με τους υπεραμυνόμενους των ..οσίων και των ιερών διαπρύσιοι να διακηρύσσουν, ότι προστάτευσαν την ανθρώπινη ζωή όταν: 

Πέραν του ενός έλληνος βοσκού απανθρακώθηκαν και 18 μετανάστες που προφανώς θα σβηστούν από την ανθρωπογεωγραφία όταν και αν σβηστούν οι φωτιές.. Επειδή κατά τις κυβερνητικές ανθρωπίδες αυτοί δεν ήταν ξεριζωμένοι και εξαθλιωμένοι άνθρωποι που στη διάλυση των ζωών τους έχει συντείνει ΕΝΌΠΛΩΣ και η Ελλάδα. 

Ήταν στιγμιαία σκίτσα στους ηλεκτρονικούς τους υπολογιστές. Κάτι σαν υπόθεση εργασίας. 

Για ν’ αποδειχτεί πως εξακολουθεί να είναι Γολγοθάς ο ανήφορος από τον πίθηκο στον άνθρωπο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: