Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ

 Η αλήθεια έρχεται Η δύση εξαντλείται.. Η Ρωσία την καταστρέφει με όπλα σοβιετικής παραγωγής!! Οι Ουκρανοί φασίστες ξεπουλούν τη χώρα.. Σχεδιάζουν να μπάσουν στη κλαγγή των όπλων και την Πολωνία. Θα ισοπεδωθεί αν αποπειραθεί να βάλει μπότα στην Λευκορωσία.

Ιδού πολιτικέ πίθηκε Μητσοτάκη η σωστή πλευρά της ιστορίας..

 


Είναι σαφές σήμερα ότι οι δυτικοί επιμελητές του καθεστώτος του Κιέβου σίγουρα έχουν απογοητευθεί με τα αποτελέσματα της αντεπίθεσης που ανακοίνωσαν οι  σημερινές Ουκρανικές αρχές τους προηγούμενους μήνες.. 

Αποτελέσματα που προς το παρόν δεν υπάρχουν. 

Οι κολοσσιαίοι πόροι που διοχετεύθηκαν στο καθεστώς του Κιέβου όπως δυτικών τανκς πυροβολικό και πύραυλοι αλλά και η ανάπτυξη χιλιάδων μισθοφόρων και συμβούλων που χρησιμοποιήθηκαν πιο ενεργά στις προσπάθειες να σπάσουν το μέτωπο του στρατού μας δεν βοήθησαν ούτε και βοηθούν.

 Στο μεταξύ οι διοικητές της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης ενεργούν επαγγελματικά. Οι στρατιώτες οι αξιωματικοί και οι μονάδες μας εκπληρώνουν το καθήκον τους προς την πατρίδα. Θαρραλέα σταθερά και ηρωικά. 

Ταυτόχρονα όλος ο κόσμος βλέπει ότι ο περίφημος και υποτιθέμενος άτρωτος δυτικός εξοπλισμός καίγεται. Και όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συχνά είναι κατώτερος και από ορισμένα σοβιετικά όπλα. Ναι φυσικά περισσότερα δυτικά όπλα μπορούν να ριχτούν στην μάχη. Αυτό φυσικά και μας προκαλεί κάποια ζημιά παρατείνοντας την σύγκρουση. 

Αλλά πρώτον τα οπλοστάσια του ΝΑΤΟ και τα αποθέματα των παλαιών Σοβιετικών όπλων σε ορισμένες χώρες έχουν εξαντληθεί σε μεγάλο βαθμό. Και δεύτερον η Δύση δεν έχει τις παραγωγικές δυνατότητες για ν’ αναπληρώσει γρήγορα την κατανάλωση των αποθεμάτων εξοπλισμού και πυρομαχικών. 

Χρειάζονται πρόσθετοι μεγάλοι πόροι και χρόνος. Το κυριότερο είναι ότι οι σχηματισμοί των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας υπέστησαν τεράστιες απώλειες ως αποτέλεσμα αυτοκαταστροφικών επιθέσεων. 

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν σκοτωθεί .. Και παρά τις συνεχείς επιδρομές και τα αδιάκοπα κύματα ολοκληρωτικής κινητοποίησης σε πόλεις και χωριά της Ουκρανίας είναι όλο και πιο δύσκολο για το καθεστώς να στείλει νέους στρατιώτες στον πόλεμο . 

Οι πόροι κινητοποίησης εξαντλούνται. Οι άνθρωποι στην Ουκρανία θέτουν όλο και πιο συχνά ένα ερώτημα. Για ποιον λόγο και για χάρη ποιου ιδιοτελή συμφέροντα πεθαίνουν συγγενείς και φίλοι τους .. 

Η σαφήνεια αργά και σταθερά όμως έρχεται. Μπορούμε να δούμε την κοινή γνώμη ν αλλάζει και στην Ευρώπη.Τόσο οι Ευρωπαίοι όσο και οι ευρωπαϊκές ελίτ βλέπουν ότι η υποστήριξη στην Ουκρανία καταλήγει σε αδιέξοδο. Μια κενή ατέλειωτη σπατάλη χρημάτων και προσπάθειας. 

Στην πραγματικότητα πρόκειται για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων κάποιου άλλου τα οποία πολύ απέχουν από τα ευρωπαϊκά. Τα συμφέροντα του παγκόσμιου υπερπόντιου ηγεμόνα. Που επωφελείται από την αποδυνάμωση της Ευρώπης. 

Η ατέλειωτη παράταση της Ουκρανικής σύγκρουσης είναι επίσης ευεργετική γι αυτόν. Κρίνοντας από την πραγματική εικόνα πρόκειται περί αυτού που πράττουν οι ΗΠΑ.Αυτή είναι η λογική που ακολουθούν. Είναι σε μεγάλο βαθμό αμφίβολο αν αυτή η πολιτική είναι σύμφωνη με τα αληθινά συμφέροντα του Αμερικανικού λαού. 

Αυτό είναι ένα ρητορικό ερώτημα και εναπόκειται σε αυτούς ν’ αποφασίσουν. Ωστόσο καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες για ν αναζωπυρωθεί η φωτιά του πολέμου, συμπεριλαμβανομένης της εκμετάλλευσης των φιλοδοξιών ορισμένων ηγετών της Ανατολικής Ευρώπης οι οποίοι έχουν από καιρό μετατρέψει το μίσος τους για τη Ρωσία και τη Ρωσοφοβία σε βασικό εξαγώγιμο προϊόν και εργαλείο της εξωτερικής τους πολιτικής. Τώρα θέλουν να επωφεληθούν από την Ουκρανική τραγωδία. 

Σήμερα βλέπουμε ότι το καθεστώς του Κιέβου, είναι έτοιμο να κάνει κάθε προσπάθεια για να σώσει το προδοτικό του τομάρι και να παρατείνει την ύπαρξή του Δεν νοιάζονται για τον λαό της Ουκρανίας.Ή την Ουκρανική κυριαρχία και τα Ουκρανικά συμφέροντα. Είναι έτοιμοι να πουλήσουν οτιδήποτε. Συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων και γης. 

Όπως οι ιδεολογικοί προπάτορές τους με επικεφαλής τον Πετλιούρα που υπέγραψαν τις λεγόμενες μυστικές συμβάσεις με την Πολωνία το 1920, βάσει των οποίων με αντάλλαγμα την στρατιωτική υποστήριξη παραχώρησαν στην Πολωνία την Γαλυκία και την Δυτική Βολυνία. 

Προδότες σαν αυτούς είναι σήμερα έτοιμοι ν ανοίξουν την πύλη στους ξένους χειριστές και να πουλήσουν ξανά την Ουκρανία. 

Όσο για τους Πολωνούς ηγέτες, πιθανότατα ελπίζουν να σχηματίσουν έναν σχηματισμό υπό την ομπρέλα του ΝΑΤΟ για να παρέμβουν άμεσα στον πόλεμο της Ουκρανίας και να δαγκώσουν όσο το δυνατό περισσότερα. 

Ν’ ανακτήσουν όπως εκείνοι το βλέπουν τα ιστορικά τους εδάφη, δηλαδή τη σύγχρονη δυτική Ουκρανία 

Είναι επίσης γνωστό ότι ονειρεύονται Λευκορωσική γη. Όσον αφορά την πολιτική του Ουκρανικού καθεστώτος δεν είναι δική μας δουλειά. Αν θέλουν να εγκαταλείψουν ή να ξεπουλήσουν κάτι για να πληρώσουν τα’ αφεντικά τους όπως κάνουν συνήθως οι προδότες, δεν μας απασχολεί. Εμείς δεν θ ανακατωθούμε. 

Όμως η Λευκορωσία είναι μέρος της Ένωσης και η έναρξη μιας επίθεσης εναντίον της θα σήμαινε επίθεση κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας. 

Θα απαντήσουμε σ αυτό με όλους τους πόρους που έχουμε στην διάθεσή μας. 

Οι πολωνικές αρχές των ρεβανσιστικών φιλοδοξιών κρύβουν την αλήθεια από τον λαό τους. Και η αλήθεια είναι ότι η Ουκρανική τροφή για κανόνια δεν είναι πλέον αρκετή για τη δύση 

Αυτός είναι ο λόγος που σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει άλλους αναλώσιμους Πολωνούς και Λιθουανούς. Μπορώ να σας πω ότι αυτό είναι ένα άκρως επικίνδυνο παιχνίδι και οι συντάκτες αυτών των σχεδίων θα πρέπει ν αναλογιστούν τις συνέπειες

Δεν υπάρχουν σχόλια: