Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

ΝΕΑ ΣΕΦΕΡΛΙΑΔΑ

 

Ο λακές της δεξιάς Ρώμας στη θεία μανία του να κάνει  το Χαλάνδρι Κολωκοτρονίτσι έπηξε  ως καινοφανής σωτήρας το διαδίκτυο από γλοιώδη εμετικά διαφημιστικά σποτ  .. 

Ξαφνικά ανακάλυψε προβλήματα, τα πλείστα εκ των οποίων έχουν ήδη λυθεί ή τελούν υπό την λύση τους, από τον ήδη και επί δύο τετραετίες εξαιρετικό δήμαρχο Ρούση. Kάτι που σε μια απλή περιφορά σου στον Δήμο, όπου επί τριανταπέντε χρόνια κατοικώ, τα διαπιστώνεις ιδίοις όμασι, ή σε μαρτυρίες των κατοίκων του. 


 

Και τι κάνει; Στήνει πρωταγωνιστώντας σε γλυκανάλατες σκηνές δρόμου προκειμένου να προβάλλει τις αυτοδιοικητικές παραισθήσεις του. Ως ο προεκλογικός του λόγος να ήταν παρεπόμενο μυτιάς.

Ευκαιρίας έτσι δοθείσης της νίκης του κυρίου του στις γενικές εκλογές, θέλει να μεταφέρει το Κολωκοτρονίτσι στο Χαλάνδρι και στις αυτοδιοικητικές. Στηριζόμενος, όχι σε ότι ψευδαιπίγραφα ο αστείος διακηρύσσει, αλλά στο ότι η τραγική παράταξή του έχει ενοχληθεί από την αξιοπρεπή και αποτελεσματική διοίκηση του νυν δημάρχου. 

Κυρίως γιατί από την πρώτη ημέρα της δημαρχίας του παιάνιζε --ξαφνιάζοντας θετικά τους πάντες-- κατά την επέτειο του ΟΧΙ ο ύμνος του ΕΛΑΣ.. Η αλήθεια είναι πάντα επαναστατική..

Κάποιος να πει στον θεατρώνη παλιάτσο, που αν δεν ήταν ο δικός μου τηλεοπτικός δάσκαλος και σκηνοθέτης Κώστας Λυχναράς, δεν θα τον ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του, πως: Θα έψαχνε ρόλους στα τραπεζάκια έκδοσης εισιτηρίων.. 

Το Χαλάνδρι σαχλαμάρα δεν είναι δελφινάριο και ούτε η πλειονότητα των δημοτών του θεατρικά μπουλούκια

Δεν υπάρχουν σχόλια: