Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

 Πολιτειακή ομερτά απέναντι στους νονούς που έκαναν την Ελλάδα βιλαέτι τους.. Μια σειρά από  Βαλκανκές αιμοσταγείς ακροδεξιές συμμορίες του υποκόσμου υπό την μάσκα του οπαδού και υπό την κάλυψη  ποδοσφαιρικών παραγόντων σφάζουν στο γόνατο τρομοκρατώντας τον λαό

.............

 


Πρόεδρος μίας μεγάλης ΠΑΕ μπαίνει στο γήπεδο με περίστροφο, όταν θεωρεί ότι αδικείται η ομάδα του, αλλά συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Πρόεδρος έτερης μεγάλης ΠΑΕ έχει ως σωματοφύλακά του έναν καταδικασμένο για την εν ψυχρώ δολοφονία οπαδού άλλης ομάδας σε ραντεβού θανάτου.

Και ο πρόεδρος της τελευταίας έχει «δανείσει» στον εν λόγω μπράβο το θωρακισμένο του αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο τον γαζώνουν μέχρι θανάτου άλλοι εκτελεστές.

Αυτοί και άλλοι πρόεδροι ΠΑΕ, επίσης, έχουν μετατρέψει τις πόλεις τους σε βιλαέτια, με τους πραιτωριανούς τους και τον υπόκοσμο να τρομοκρατούν και να ξυλοκοπούν όσους τολμούν να διαφωνούν μαζί τους και με τις επιλογές τους. Όπως συνέβη και στην περίπτωση της κατασκευής ενός γηπέδου-τέρατος, γύρω από το οποίο έγινε το νέο έγκλημα.

Και τι κάνουν το κράτος, η κυβέρνηση και η αστυνομία απέναντι σε αυτά; Απολύτως τίποτα, μιας και είναι κολλητοί με τους προέδρους των ΠΑΕ – που ταυτόχρονα είναι και τα πραγματικά αφεντικά των οπλισμένων οπαδικών «στρατών» τους!

Για την ακρίβεια, όπως αποδείχθηκε τη Δευτέρα, οι αρχές κάνουν τον… τροχονόμο για την ασφαλή κάθοδο εγνωσμένων νεοναζί χούλιγκαν στην Αθήνα – παρά τις προειδοποιήσεις, τις απόρρητες διακρατικές ενημερώσεις, τα βίντεο και τις αναρτήσεις πολιτών στο Διαδίκτυο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: