Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΩΝ

 

Τώρα κούφιες νεκρολογίες επί του κενού της απώλειας μόνον ενός.. Του συνήθως υπόπτου. Της μάνας του παλικαριού που τα στήθη της δεν άντεξαν τον πόνο της καρδιάς της Και ράγισαν σαν γυαλί. 

Δεν φταίμε εμείς φταίνε οι άλλοι και εν τέλει φταίει ο Χατζηπετρής, ακούτε από τα μίντια να ψελλίζουν τα σιχάματα των σιχαμάτων.. Δικαιολογίες εκ ..θεού  . Επειδή γνωρίζουν πως θεός δεν υπάρχει. 


 

Ευθύς εξ αρχής όλα και όλοι πρόδιδαν το φονικό ως  χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Που εκ του περιέχοντος του περιεχομένου τους ήταν παντελώς αδιάφορο, αν δεν το επιδίωξαν στη βάση των ομοιογενών τους ονειρώξεων. Του Βαλκανικού φασισμού. 

Που όταν πρόκειται να επιτεθεί κατά ενός εξεγερμένου λαού κυκλώνονται ασφυκτικά από την σκατομπατσαρία των Νοσφεράτων, θύλακες τετράγωνα ελευθερίας όπως είναι τα Εξάρχεια. Με τα ένστολα ζόμπι να επιδεικνύουν τον υπερβάλλοντα ζήλο των θρασύδειλων. Ένοπλοι κατά αόπλων..

 Αγνοήστε τους Οι προφάσεις τους για το έγκλημα εξισούνται με τις δικαιλογίες ενός βλάκα για την αποτυχία του. Πρόκειται για η διαχρονικά επιβεβαιωμένη μοίρα της δεξιάς. Ανίκανοι πολιτικοί συμμορίτες των εθνικών τραγωδιών

Δεν υπάρχουν σχόλια: