Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

O ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ

  Με γλοιώδη και βρεφονηπιακού επιπέδου σενάρια απαντά η Δύση στην Ρωσική επέλαση και αποφασιστικότητα.. Πρωταγωνιστική αναφορά του χολυγουντιανής σκηνοθεσίας ψηφιακού έργου στον πρόεδρο Πούτιν.. 

Η μία μετά την άλλη εξαπολύονται οι ληξιαρχικές πραξεις του πιθανού θανάτου του. Για να εκπέσουν δραματικά την επομένη διαψευδόμενες, όχι από τον Ρώσο πρόεδρο, αλλά από τον ομογενοποιημένο ομόθρησκο και συσπειρωμένο λαό που τον στηρίζει. 


 

Έχει αυτός εκπαιδευτεί κατά τέτοιο τρόπο από τους κομμουνιστές, που η ατομική ευθύνη έπεται της συλλογικής. Προηγείται πάντων η πατρίδα και το έμψυχο υλικό της. Και η πατρίδα αυτή φαντάζει ως σύμβολο ενός τεράστιου ιστορικού διαμετρήματος, ανεξαρτήτως των πολιτικών επιλογών της. 

Τι έτσι διέβλεψε ο .. «ετοιμοθάνατος» Πούτιν προ της εκκίνησης της ειδικής επιχείρησής του; 

Πως ο φασισμός του σύγχρονου Ουκρανικού μορφώματος είναι προ των πυλών, που αν δεν ισοπεδωθεί, θα εξελιχθεί σε κίνδυνο φονικό κατά πάντων. Ρώσων, Ρωσόφωνων και Ρωσόφιλων των ανατολικών περιοχών. 

Προηγήθηκε ωστόσο η Κριμαία για την οποία: Δηλώνοντας ο Πούτιν ευθέως κι ευθαρσώς τις προθέσεις του , την απέκοψε αρχικά και οριστικά στη συνέχεια από την Ουκρανία, με την Δύση να ουρλιάζει κατά το συνήθειο της υποκριτικά .. 

Κριμαία για την οποία από τον δέκατο όγδοο αιώνα ακόμη, Ρώσοι στρατηγοί υπερτόνιζαν ότι όποιος ελέγχει το υπογάστριο αυτό σώμα της Ρωσίας ελέγχει και όλη τη Μαύρη Θάλασσα. Δεν προέβη σε κανενός δυτικού τύπου εξαγωγή δημοκρατίας. Απλώς την επανέφερε στα πάτρια εδάφη. Κάτι ως ν’ ανακτούμε εμείς την Κερύνεια !! Ή την Μικρά Ασία.. 

Εμείς που συναινέσαμε δια της υπογραφής μας στο έγκλημα κατά της φίλης Σερβίας με την ανεξαρτητοποίηση του Κοσσόβου!! Εξωγήινη ανεξαρτητοποίηση -- του λαού απέχοντος -- δια μέσου του κοινοβουλίου και όχι δια δημοψηφίσματος. 

Επόμενο ήταν να διευρύνει ο Ρώσος πρόεδρος τις διεκδικήσεις του περιλαμβάνοντας σε αυτές και τα εκατομμύρια των ψυχών που κατοικούσαν στ’ ανατολικά Ουκρανικά εδάφη. Μιας Ουκρανίας που έχει τόση σχέση με έθνος όσο το εξάμβλωμα του Ντουμπάι που ανεξαρτητοποίησαν το 1948 οι άθλιοι Βρετανοί για να ληστέψουν τον ορυκτό του πλούτο. 

Φαντάζει έτσι ο Πούτιν ως ο απόλυτος κυρίαρχος επί της γεωπολιτικής σκακιέρας και για έναν ακόμη λόγο..Πως δια των κυρώσεων το ρούβλι πήρε την ανηφόρα, με την Ευρώπη της σουσού Ντε Λάιεν να πληρώνει τα σπασμένα. 

Αν δεν βλέπετε δίπλα σας τα ανθρώπινα κομμάτια και τα θρύψαλα που αφήνουν πίσω τους τόκοι επιτοκια κοράκια των εισπρακτικών και λαϊκή σκλαβια, είναι γιατί σας έχει τυφλώσει η απόγνωση. 

Και όλ’ αυτά εν μέσω μιας παραμορφωμένης και ελληνικής επινόησης δημοκρατίας, που καταργεί αυτό που κράδαιναν οι Δυτικοί ως απειλή από τους κομμουνιστές. 

Την ιδιωτική ιδιοκτησία!! 

Αργά η γρήγορα αυτός ο πόλεμος θα λήξει. Και θα λήξει όχι γιατί θα επιδειχθεί καπιταλιστικό έλεος από τις συμμορίες του νεοαποικισμού. Αλλά γιατί αν ο πόλεμος πάρει τη μορφή μιας άμεσης εμπλοκής και των δυτικών, τίθεται υπό καθολική αμφισβήτηση η ύπαρξη της παγκόσμιας αστικής τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: