Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΔΙΑ ΟΙ ΑΠΟΔΗΜΟΙ

 Σας υποσχέθηκα μια αποκάλυψη σε κάθε νέα ομάδα αναρτήσεων!! Τώρα οι ισόβιοι πρόεδροι  οργανώσεις φαντάσματα και σωματεία μαϊμούδες από τους "Τζιπρέους"ψευτοηγέτες που τάχα υπερασπίζονται την Κύπρο!!

................

 


Kαιρός είναι οι Τζιμπρέοι στις ΗΠΑ, να καθαρίσουν τις ''οσμίζουσες'' Οργανώσεις τους από τους ισόβιους, μόνιμους προεδροπαράγοντες της αχρηστίας και ανικανότητας. 

Ορισμένοι από αυτούς τους ''παράγοντες'', είναι πρώην ''Γριβικοί'' της ΕΟΚΑ Β', που προκάλεσε και την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο, μετά το πραξικόπημα κατά του Μακάριου (Ιούλιο 1994). ............... 

 ''Ισόβιοι'' ψευτο-ηγέτες, με κουτοπόνηρη αποστολή -47 χρόνια- την ΜΗ συμμετοχή της (ελληνικής) Ομογένειας στην υπόθεση της Κύπρου. Κάνουν οτιδήποτε για να ΜΗΝ υπάρχει αγώνας γιά την Κύπρο, άσχετα αν λένε τα αντίθετα. 

Βολεύονται με τα ''τετελεσμένα'' (διχοτόμηση) στο νησί, γιά να εξαπατούν με θεατρικές παραστάσεις που ονομάζουν ''συνέδρια'' (εφέτος, 9-11 Μαίου '23 στην Ουάσιγκτον). Είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι, που κάνουν τα ίδια και τα ίδια, γιά αυτοπροβολή και ουσία μηδέν. 

 Συνέδρια κάθε χρόνο. 

Αμερικανοί πολιτικοί, βαρύγδουπες δηλώσεις, εξαγγελίες, φωτογραφίες. Και το αποτέλεσμα γιά όφελος της Κύπρου, το ίδιο πάντα: ΜΗΔΕΝ. Και φυσικά η εξαπάτηση του λαού της Κύπρου, μέσω των θλιβερών ΜΜΕ της, γιά τα ''επιτεύγματα'' των Κύπριο-Αμερικανών ''αγωνιστών-λομπιστών της πλάκας'' στις ΗΠΑ. 

Το συνέδριο διοργανώνεται από την ΠΣΕΚΑ (Παγκόσμια Συντονιστική Επιτροπή Κυπριακού Αγώνα), με ισόβιο πρόεδρο τον Φίλπ Κρίστοφερ, την νεκρή Οργάνωση, που κάνει μόνο χοροπανηγύρια και τα ονομάζει συνέδρια, αλλά ουδεμία σχέση έχει με ''κυπριακό αγώνα'', και μάλιστα... ''παγκόσμιο''. Εξυπακούεται ότι εκλογές, συνελεύσεις, ουδέποτε γίνονται -γιά 4 δεκαετίες- στη οργάνωση-''μαϊμού''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: