Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Ο ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

 

Έρχεται μπόρα έρχεται καταιγίδα δια του συνυποσχετικού.. Μειοδότες εξουσιαστές αποδέχονται την παραπομπή στη Χάγη των μεταξύ της Ελλάδας και Τουρκίας « διαφορών» (με πληθυντικό αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός σε αυτές) κατά τις οποίες: 


 

 

Πρώτον η Τουρκία είναι μεταξύ των τριών χωρών – Αμερική και Βενεζουελα οι άλλες δύο-- που δεν έχουν υπογράψει το δίκαιο της θαλάσσης. 

Δεύτερον θυμάμαι τον Ανδρέα Παπανδρέου ν’ αναφέρεται σε μία και μόνη διαφορά αυτή της υφαλοκρηπίδας και κατ’ επέκταση της ΑΟΖ που είχε προηγουμένως (δεκαετία του 1980) γεωγραφικά και μυστικά --από ένα καμουφλαρισμένο επιστημονικό εργαστήριο σε ψαράδικο – επακριβώς οριστεί. (Γνωρίζω ονομαστικά και τους γεωλόγους που συμμετείχαν στην επιχείρηση αυτή) 

Και τρίτον κατά ποιον τρόπο και με ποια δικονομικά εργαλεία θ’ αποφασίσει η Χάγη όταν η μία εκ των δύο αντιδίκων έχει αποτάξει το συγκεκριμένο δίκαιο και κυρίως: 

Την όποια αρνητική απόφασή της θα μπορεί να πετάξει στο σκουπιδοφάγο του πολιτισμικού μας νεροχύτη η Τουρκία δεδομένου πως είναι γνωστό ότι: 

Επιβάλλεται αυτό αποκλειστικά δια του ισχυρού.. Οι γνωστές παραπομπές των συνήθων υπόπτων Νατοϊκών υπό τον μαγικό όρο «βρείτε» τα, το αποδεικνύουν. 

Αν σε αυτά προσθέσετε πως όλα θα τεθούν υπό την επιδιαιτησία των Γερμανών των Αγγλοσαξώνων και των ΗΠΑ τότε βρίσκεστε εμπρός ενός ακόμη χρονικού -- το τριτο κατα σειρά--  προαναγγελθέντος θανάτου. Της χώρας μας..Και δεν έχουμε επτά ζωές..

Δεν υπάρχουν σχόλια: