Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ

 

 

Μη με πρήζετε επί ματαίω με τις φωτιές..Έχω κατά καιρούς σημειώσει πως πλην των ανηλίκων άπαντες οι υπόλοιποι- του κράτους μη εξαιρουμένου—φέρουν ακεραία την ενοχή για τη κατάστασή τους. 

Τρεις στην γύρα καλούσαν την κομπίνα που είχε στήσει το αρβανιταριό για την καταπάτηση δημοσίων εκτάσεων. 

 

Ο πρώτος καταπατούσε ο δεύτερος κατέθετε αγωγή διεκδίκησης της δημόσιας έκτασης και ο τρίτος αποκτούσε συμβόλαια δια της αγοράς της. Αποτέλεσμα ; 

Το φαντάστηκα ανατριχιασμένος όταν σε οικισμό της Βορειοανατολικής Αττικής που είχα προσκληθεί, διασταυρώθηκα σε στενό με άλλο τετράτροχο , αλλά κακή τη τύχη μας οι κατασκευαστές τους δεν είχαν προβλέψει πως θα έρχονταν οι εποχούμενοι αντιμέτωποι ενός οδικού σωλήνα και θα είχαν χρεία ενός κορσέ για να τον διέλθουν.. 

Γιατί ανατρίχιασα; 

Επειδή μας φαντάστηκα καταμεσής μιας πυρκαγιάς να ψάχνουμε επί ματαίω για έξοδο κινδύνου!! Γι αυτό. Που προκάλεσαν οι αστικοποιημένοι βλάχοι εκ παραλλήλου με χυδαίες υπηρεσίες του τύπου πολεοδομίας , ενστόλων της αρπαχτής, εργολάβους μηχανικούς των οικιστικών θαυμάτων—σε μια νύχτα τρία δωμάτια—και εν τέλει δικαστές αφελείς, ή παραδομένους στο σύστημα. 

Η βαριά βιομηχανία μας τα αυθαίρετα ήταν και εξακολουθούν. Πλην των ανηλίκων αθώοι πολίτες δεν υπάρχουν. Μπουρλότο όλα να γίνουν μου είναι αδιάφορο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: