Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

ΕΚ ΚΟΡΑΚΩΝ ΜΟΝΟΝ ΚΡΑ

 

Με βακτήρια αποσύνθεσης της ύλης μοιάζουν οι καθεστωτικοί λακέδες εμπρός στην ΄ψηφοθηρική αξιοποίηση ακόμη και του θανάτου.

Καταρρακτώδη δάκρυα χύνονται στον περιβάλλοντα πολιτικό και κοινωνικό χώρο για τον αποδημίσαντα, που προηγουμένως και εν ζωή, στόλιζαν με δυσώδη άνθη του κακού.. 


 

Οργίαζαν οι πολιτικοί παπατζήδες εμπρός στις δεκάδες των νεκρών από τις πυρκαγιές της Ηλείας και της Ανατολίκής Αττικής με το εθνικό πένθος και τις μεσίστιες σημαίες να κυριαρχούν για τους 57 των Τεμπών. 

Σταυροί από το πάτωμα ως το κεφαλι με τις περίλυπες δηλώσεις να κάνουν γκελ στα στόματα ακόμη και πολιτικά απορριπτέων από τον λαό. Όπως αυτό του τέως με το κόκκινο λυρί και των απογόνων του. 

Είδατε ή ακούσατε κάποια πένθιμα χρώματα ή τον Μπαχ να υποσημειώνουν το άλικο του αίματος που χύθηκε; 

Σκεπάστηκαν όλα από τα εκλογικά μπάζα και την περιφανή νίκη που κατήγαγε ο εφιάλτης νούμερο 2. Η οποία ειρήσθω εν παρόδω: Θ' αποδειχτεί πύρρειος στη Χάγη καθώς μας σέρνουν σιδηρδέσμιους σε αυτή.. 

Υπάρχει μια λέξη, όρος ακατάβλητος που απεικονίζει με γεωμετρική ακρίβεια την κοινωνική αυτή υποκρισία. Κι αυτή είναι μία: Η ΝΤΡΟΠΗ. Μόνο που θα πέσει εν κενώ!! Γιατί το δέρμα τους έχει σκληρύνει και η ψυχή τους έχει από καιρού μαζί με την χώρα ξεπουληθεί στον διάβολο του καπιταλισμού.

Οι αλλοιώσεις που έχει υποστεί η συνείδησή τους είναι μη αναστρέψιμες.

Από ευκαιριακούς σταρ ως μίσθαρνους δημοσιολόγους, λακέδες πολιτικούς και υποψήφιους χλιμίτζουρες της παραλιακής, ξέκωλα της ματαιοδοξίας μέχρι το λούμπεν προλεταριάτο των πέντε λεπτών δημοσιότητας, όλος αυτός ο αντιαισθητικός θίασος ιδρώνει από τις ορθοπεταλιές στην υποκρισία. 

Ιδού γιατί επιλέγονται οι εφιάλτες που μας φωτογραφίζουν ως όχλο. Εκ κοράκων δεν αναμένει κανείς παρά μόνον κρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: