Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

ΘΕΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΉΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Φωτιά στη Μαγνησία: Νεκρός ο κτηνοτρόφος που αγνοούνταν – Τρίτος θάνατος στην περιοχή δηλώνουν οι δε με τους μεν να τους θυμίζουν το Μάτι και τους δε να επανέρχονται υπομνήοντας τους 57 των Τεμπών!! Διορθώστε με αν θέλετε αλλά όλη αυτή η διελκυστίνδα μου θυμίζει μεφιστοφελική στατιστική αχρείων!!!!!!!!!!! 

..........

 


 Σύμφωνα με πληροφορίες νεκρός και συγκεκριμένα απανθρακωμένος εντοπίστηκε ο 45χρονος κτηνοτρόφος που αγνοούνταν στον Άγιο Γεώργιο Μαγνησίας. Νωρίτερα, ο άτυχος κτηνοτρόφος φέρεται να.. 

 Σύμφωνα με πληροφορίες νεκρός και συγκεκριμένα απανθρακωμένος εντοπίστηκε ο 45χρονος κτηνοτρόφος που αγνοούνταν στον Άγιο Γεώργιο Μαγνησίας. Νωρίτερα, ο άτυχος κτηνοτρόφος φέρεται να κινήθηκε προς το μαντρί του προκειμένου να διασώσει τα ζώα του από την φωτιά που ξέσπασε στην ευρύτερη περιοχή του Βελεστίνου. 

Ωστόσο, φαίνεται πως εγκλωβίστηκε και έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τον δεύτερο θάνατο στην περιοχή της Μαγνησίας, καθώς νωρίτερα εντοπίστηκε επίσης απανθρακωμένη μέσα σε τροχόσπιτο μία γυναίκα στην περιοχή Χοροστάσι Αλμυρού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: