Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

XΡΙΣΤΕΜΠΟΡΙΟ ......

 ΤΣΙΡΚΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΣΙΡΚΟ

........

Υπόγειος καβγάς με υπαινιγμούς του ενός κατά του άλλου κατέρχονται δυο ναΐτες της ορθοδοξίας στις εκλογές.. Αυτοί οι ..ιππότες του Χριστού διεκδικούν ο καθείς για την πάρτη την αποκλειστική αντιπροσωπεία των προϊόντων του Ιησού επί γης.. Και βεβαίως στη λογική του ανταγωνισμού ο ένας φτύνει τον άλλον όταν τους δοθεί η ευκαιρία..Παρακολουθείστε τον έχοντα την αποκλειστικότητα των επιστολών του Ιησού.. 

 

 

 «Η απάντηση της “Νίκης” στις ύβρεις περί “χριστεμπορίου”». Μεταξύ άλλων, όμως, γράφουν: 

 «…Η παράδοση της Εκκλησίας έχει ωστόσο λόγο ελεγκτικό απέναντι στην πολιτική εξουσία, όταν η τελευταία διαφθείρει τον λαό. Από τις εκατοντάδες παραδείγματα, θυμίζουμε τον Τίμιο Πρόδρομο που έλεγξε τον Ηρώδη, αλλά και τον Άγιο Ιωάννη Χρυσόστομο και τον Μέγα Βασίλειο που έλεγξαν κοσμικούς άρχοντες…» 

Και ο Βελόπουλος 

«Μας σφήνωσαν και μια μαχαιριά στην πλάτη, έχω ετοιμάσει ολόκληρο φάκελο πώς κινήθηκε στην βόρεια Ελλάδα ένας κομήτης περίεργος που έφερε η ΝΔ γιατί την βόλευε. Δεν θέλω να πω ούτε το όνομά της για έναν και μόνο λόγο γιατί δεν θεωρώ ότι είναι κόμματα. Είναι κόμμα εναντίον της Ελληνικής Λύσης που στήθηκε από τη ΝΔ και έχω στοιχεία». 

Η «Νίκη» απάντησε , μεταξύ άλλων, τα εξής: 

«Καλούμε τον κ. Βελόπουλο να φέρει στη δημοσιότητα τα “στοιχεία” του, τα οποία εμαστε βέβαιοι ότι συναγωνίζονται σε γνησιότητα τα “χειρόγραφα του Ιησού” που εμπορευόταν από το τηλεκατάστημά του (…) Δεν ξέρουμε τι να του ευχηθούμε. ”Ο Ιησούς ή ο Δίας μαζί σου”; Η αλήθεια είναι ότι με το βιβλίο του ”Ιησούς και Δίας” μάς έχει μπερδέψει για το ποιον ακριβώς έχει για θεό του». 

 Τσίρκο σας λέω τσίρκο

Δεν υπάρχουν σχόλια: