Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

 Προβλέπει --κατά τα πρότυπα του πατρός που οδηγησε στην αποστασία με τις κυβερνήσεις μιας χρήσης--ανταρσία στη βουλή στη περίπτωση που εκλεγούν οι Μουσουλμάνοι βουλευτές του Σύριζα δίχως να δηλώσουν την ελληνική ταυτότητά τους ως να μην είναι !!

..........




Προβλέπει «ανταρσία» στη Βουλή. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παίρνουν εντολές από το τουρκικό προξενείο υποστήριξε και πάλι ο πρόεδρος της ΝΔ- Σε εξαιρετικά επικίνδυνα μονοπάτια συνεχίζει να κινείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου και με οδηγό τον εκ του Βερολίνου εκπορεύομενο αυταρχισμό του,  που τον κατευθύνει σε αδίστακτες δηλώσεις στην προσπάθειά του να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, χωρίς να αναλογίζεται τις ευρύτερες επιπτώσεις της στρατηγικής του στη χώρα. 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα Παρασκευή (23/6) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έκανε μια πρωτοφανή δήλωση, υποστηρίζοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι εάν εκλεγούν στη Ροδόπη οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα σηκώσουν μπαϊράκι και θα δηλώσουν στη Βουλή ότι εκπροσωπούν την τουρκική μειονότητα. «Εγώ προειδοποίησα τον κ. Τσίπρα για τον κίνδυνο. 

Ας αναλάβει τις ευθύνες του», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ όταν ρωτήθηκε ποιον κίνδυνο εννοεί, απάντησε: «Ο κίνδυνος είναι πολύ σαφής. Την επόμενη μέρα να πουν στη Βουλή ότι εκπροσωπούν την τουρκική μειονότητα. Θα τους διαγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά η ζημιά θα έχει γίνει», ήταν η χαρακτηριστική του φράση. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ, συνέχισε την επικίνδυνη και απαράδεκτη τοποθέτησή του, με νέα επίθεση γιατί οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν υπάκουσαν στην προτροπή του να δηλώσουν ότι είναι Έλληνες πολίτες λες και δεν είναι. 

 «Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν μίλησαν γιατί θα πάνε κόντρα στο τουρκικό προξενείο. Δεν τολμούν να το κάνουν γιατί παίρνουν εντολές από το τουρκικό προξενείο», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: