Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ !!

 

Για το άγριο θηλυκό και υποψήφια των ...Σπαρτιατών (μολύνουν και την ιστορία οι λεχρίτες)  Δομινίκη Παπαδοπούλου ο λόγος.. Που αν δεν ήξερε γιατί δεν ρωτούσε που μπλέκει; Τα Χιτλερικά τάγματα εφόδου οπαδοποιούσαν σε αυτό το βαθμό αμούστακα παιδιά, που στρέφονταν  κατά των γονιών τους, αν  διαφωνούσαν μαζί τους. Στάζει χολή και μίσος κατά πάντων η φασιστική αγέλη..



Ένα εικοσιτετράωρο μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, το κόμμα Σπαρτιάτες που μπήκε στη Βουλή με την υποστήριξη του καταδικασμένου χρυσαυγίτη, Ηλία Κασιδιάρη προχώρησε στη διαγραφή της υποψήφιας βουλευτού Λευκάδας, Δομινίκης Παπαδοπούλου, διότι όπως εξήγησαν, έκριναν ότι η στάση ζωής της «δεν συνάδει» με τις αξίες του κόμματος. 

Η Δομινίκη Παπαδοπούλου, η οποία διατηρεί λογαριασμό στο OnlyFans, μιλώντας στον Ant1, έκανε λόγο για παρέμβαση «ακραίων ακροδεξιών », ενώ υποστήριξε ότι δέχθηκε και ίδια δέχθηκε απειλές. 

Οι Σπαρτιάτες διέγραψαν τη Δομινίκη Παπαδοπούλου λόγω OnlyFans: 

«Δεν συνάδει με τις αξίες μας» «Δέχθηκε το κόμμα ... από κάποιους ακραίους ακροδεξιούς που αυτοαποκαλούνται "Αγνοί Εθνικιστές", έπαιρναν τηλέφωνο στα γραφεία και λέγανε "βίζιτα" και "πόρνη"» σημείωσε η Δομινίκη Παπαδοπούλου. 

«Εμένα μου έστελναν κάτι μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν αν με συναντήσουν, θα με κάνουν “πρόβατο” από το ξύλο», συμπλήρωσε

Δεν υπάρχουν σχόλια: