Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

 Έρχονται σταυροί κομποσχοίνια εξορκισμοί των αμβλώσεων και ομοφοβία !!! ΄Τρέφω τις μύριες όσες ενστάσεις ως προς την αναγνώριση της γονικής ιδιότητας στους ομοφυλόφιλους δια του "γονιός 1 και γονιός 2" επειδή:  Η φύση επινόησε το αρσενικό και θηλυκό από γενέσεως της εσχατιάς των μορίων της ύλης της (ηλεκτρόνιο ποζιτρόνιο)  για να την συνθέσει. Όμως άλλο αυτό κι άλλο η αποβολή τους στον σκουπιδοφάγο του πολιτισμικού μας νεροχύτη..

.........

 


 

Το σκοτάδι απλώνεται σε όλη τη χώρα. Οργανώνεται ομοφοβική αντιδιαδήλωση με την υποστήριξη δύο υποψηφίων βουλευτών των «Σπαρτιατών». 

Απέναντι στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα των Χανίων παίρνει θέση ακροδεξιά ομάδα που δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά της και έχει την υποστήριξη δύο υποψηφίων βουλευτών των «Σπαρτιατών» σε Ρέθυμνο και Χανιά. 

Η πορεία ορατότητας της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας Χανίων είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (29/06) το απόγευμα, στην παραλία του Κουμ Καπί. Δύο ώρες πριν, από διάφορες περιθωριακές ομάδες και προφίλ χρηστών στο facebook, οργανώνεται ομοφοβική αντιδιαδήλωση, σε μικρή απόσταση από το συγκεκριμένο σημείο (Δημοτική Αγορά Χανίων). 

Το σκοταδιστικό κάλεσμα προτάσσει την «φυσιολογική οικογένεια» ενάντια στο «άρρωστο και το ανώμαλο» ενώ έχει προσκληθεί και ένας μοναχός από το Άγιο Όρος για να προσφέρει την… ευλογία του. 

Το κάλεσμα Την Πέμπτη 29/6/2023 και ώρα 16:00 όλοι οι γονείς της Κρήτης θα πρέπει να παραβρεθούμε στα Χανιά, στην κεντρική αγορά, για να διαμαρτυρηθούμε, κατά της εκδήλωσης που διοργανώνει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, προσβάλλοντας τα χρηστά ήθη, με ενέργειες που δηλητηριάζουν τις αγνές παιδικές ψυχές. 

Θα πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες, και τις αθώες ψυχές των παιδιών μας, από τα ανώμαλα αίσχη των λοατκιστών! Παρών με την ευλογία του θα είναι και ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: