Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Το παγκοσμιοποιημένο κτήνος διευρύνεται στην .. «διαστημική οικονομία» αλλά επί γης!!.. Οι Αμερικανοί γύπες  του χρηματοπιστωτικού τζόγου, παρήγαγαν μια ιδιωτικής χρήσης μηχανή, που: καίγοντας λάδια έκαψαν και τις ζωές των «εξερευνητών» του Τιτανικού, για ν’ απλώσουν τις δαγκάνες τους σε μια σειρά επάλληλων κύκλων της διαστημικής δραστηριότητας. 


 


Πράσινη ανάπτυξη, δορυφόροι, μετεωρολογικές υπηρεσίες (οσονούπω θα την ιδιωτικοποιήσουν και αυτή) επίγειοι σταθμοί και μια σειρά από άλλες παπάτζες που σκοπεύουν να ελέγξουν δια μέσου της μπιρ παρά εξαγοράς τους. Για να μεταπωλούν επί γης τις υπηρεσίες τους σε ασφαλείς πελατείες: Τα  κράτη θύματά τους. Οι Αρειανοί δεν κάνουν τα ψώνια τους στη γη..

Αυτή η φούσκα της εμπορίας φρέσκου αέρα έχει γραφεία και στην Ελλάδα. Που προβάλλει ένα θηλυκό οικονομικό σούργελο όμοιο με κερασάκι σε τούρτα από σκατά..

Και σε λόγια απλά: 

Οι λαοί θα εξακολουθούν άμεσα ή έμμεσα να χρηματοδοτούν τις διαστημικές έρευνες τα όποια «αγαθά» των οποίων θα προωθούνται στους αγαθιάρηδες!! 

Θεέ μου πόσες φονικές μαλακίες θ ακούσω ακόμη προκειμένου τα λυκόρνια να διαιωνίσουν ... δημοκρατικά τη σκλαβιά των λαών; 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: