Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΕΙΣ:

 Πατριώτης--Φασίστας--Εθνομηδενιστής 

...........

 

 Το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο δεν ήταν ΜΚΟ, ο Διεθνισμός δεν είναι κοσμοπολιτισμός, η οικουμενικότητα δεν είναι παγκοσμιοποίηση, ο ανθρωπισμός δεν είναι τα γκαλά ο φασισμός δεν είναι θρησκεία κι η δημοκρατία δεν είναι προς πώληση εμπορεύσιμο προϊόν. 

 ...........

 

Πατριώτης είναι αυτός που στεγάζει την πατρίδα στην καρδιά του και όχι αυτός που λυσσαλέα μισεί τις αλλότριες πατρίδες. Είναι εκείνος που κατανοεί ότι δεν μπορεί να ευτυχεί ο πολίτης, όταν δυστυχεί η πατρίδα. Αντιλαμβάνεται το έθνος του ως κοινότητα του συνανήκειν και όχι ως άυλη ή υλική ιδιοκτησία του και κυρίως:Εκλαμβάνει την ιστορία ως διδαχή και όχι ως χυδαία προπαγάνδα διαστροφής 

 

Φασίστας είναι αυτός που από το περιέχον του περιεχομένου του Ελληνικού πολιτισμού εισπράττει αίσθημα ίσο με εκείνο που αφήνουν οι αλογοουρές στις περικεφαλαίες του. Αν υποδύεται τον Χριστιανό αγαπά τον πλησίον του όσο ο Χίμλερ τους Εβραίους ενώ: Από τα Ελληνικά γράμματα καταλαβαίνει ότι οι δεισιδαίμονες από αίτιο κι αιτιατό. Με τον διανοούμενο όμως φασίστα, αυτόν τον φρικώδη Μονσφεράτου, να ειναι θανάσιμα απειλητικός.Που δεν σφάζει τις νύχτες μετανάστες και φτωχοδιαβόλους αλλά ολόκληρους πληθυσμούς με βομβαρδισμούς υποδουλώνοντας και σπρώχνοντας στην προσφυγιά ανθρώπινες ψυχές. 

 

 Στην άλλη άκρη της τραμπάλας στέκει ο εθνομηδενιστής. Που νομίζει πως είναι υπεράνω αλλά απλώς σιτίζεται από τους παραπάνω. Το Πραιτόριο. Έχει απεκδυθεί κάθε αστική συμβατικότητα και θεωρεί πως κατέχει το δικαίωμα ζωής και θανάτου έναντι όλων όσων τον αμφισβητούν και: 

 

Σιχαίνεται τον λαό όσο η γάτα τα σκατά της γι αυτό και δεν κυκλοφορεί καθ' υποχρέωση με φαιά στολή στα πεζοδρόμια αλλά με ταγιέρ ή γραβάτα στα σαλόνια των κυβερνήσεων και την εταιριών Ένα παράσιτο στην υπηρεσία του παγκοσμιοποιημένου κτήνους είναι για να εξουθενώνει τον λαό πνευματικά και να τον χειραγωγεί. 

Αυτούς ψηφίσατε σανοφαγοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: