Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΤΡΙΓΚΕΣ Ή ΤΡΙΧΕΣ

 

Ας συνοψίσουμε: Οι εξελίξεις στη Ρωσία καθηλώνουν. 

Όχι γιατί έχει την παραμικρή πιθανότητα επιτυχίας το πραξικόπημα ενός υπερφύαλου ψυχασθενούς κατά του … «καθεστώτος» όπως αρέσκονται οι Τρίγκες ή Τρίχες της πανεπιστημιακής γεωπολιτικής να χαρακτηρίζουν έναν εκλεγμένο πρόεδρο. 


 

Αλλά γιατί ο Πούτιν δεν είναι ο μεθύστακας Γέλτσιν που έφτασε στο έσχατο σημείο της ταπείνωσης να παραδώσει στους γκάγκστερς της Δύσης τους κωδικούς των ρωσικών πυρηνικών κεφαλών!! 

Θυμάμαι και το γράφω παρενθετικά τον Ανδρέα Παπανδρέου ν’ απαντά στον Χυτήρη όταν ο τελευταίος του υπενθύμισε μια συνάντησή του με τον Ρώσο Παλιάτσο να του αντιγυρίζει εκνευρισμένος ποια δουλειά έχω εγώ με τον μεθύστακα.. 

Δεν το ξέρατε αυτό εεε.. Ήμουν όμως αυτήκοος μάρτυς. 

Ο Ρώσος πρόεδρος ακόμη και στις πλέον ακραίες του δηλώσεις διακατέχεται από μια χαρακτηριστική ψυχραιμία και δεν επιτρέπει έστω νύξη μομφής κατά της Ρωσικής ομοσπονδίας. 

Να σας θυμίσω τον Σαρκοζί που κατά την αποκαλυπτική δήλωση του δημοσιογράφου που τον συνόδευε στην Μόσχα, εξήλθε του Κρεμλίνου παραπατώντας σαν μεθυσμένος. 

Μόλις πριν τον είχε ο Πούτιν απειλήσει πως αν θίξει την τιμή και την υπόληψη του Ρωσικού λαού θα γαμήσει αυτόν και όλη τη Γαλλία. 

Κι επειδή οι διάφοροι Τρίγκες ή Τρίχες στη λογική να καλύψουν τα νώτα τους ομολογούν πως από αυτή την επιμελημένα ατημέλητη ανταρσία ο ... "αυταρχικός" Πούτιν θα εξέλθει τραυματισμένος, να τους προειδοποιήσω πως: αφ’ ενός αυτοαμφισβητούν την έμμισθη θέση που κατέχουν γιατί  αφ' ετέρου θα εξέλθει με συσπειρωμένο τον λαό και τιμωρός. 

Αν ως αυτή τη στιγμή δεν έχει αντιδράσει δυναμικά είναι πως η σκέψη του πολιορκείται από το γεγονός πως θα χυθεί ρωσικό αίμα. 

Θα είναι δε --ηλιθιοι εξωνημένοι στις ΗΠΑ καθηγητάδες-- τόσο τραυματισμένος όσο και ο Ερντογάν όταν αντιμετώπισε το εναντίον και εκ του μητροπολιτικού καπιταλισμού εκπορευόμενο κίνημα το 2016. 

Ξεκαθάρισε όλο το τοπίο με ανελέητη σκληρότητα και εν τέλει εστέφη νικητής των πρόσφατων εκλογών. 

Άντε παλιοτρίχες που εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας στις διδαχές σας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: