Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

It's Raining Men

 

Στην καθημερινή κοινωνική αναφορά της πληθυσμιακής παρουσίας, λείπει ο κοινωνικός μας αφρός. Πλέον των επτακοσίων χιλιάδων μόλις έξορμων ψυχών. Τα σπουδαγμένα νιάτα μας που αυτοεξορίστηκαν και που επί των οποίων, ο λαός είχε επενδύσει – καταθέτοντας ψυχή και χρήμα – την ανάπτυξή του . 

Πρόκειται για την τρίτη μαζική μετανάστευση με τον ίδιο ηθικό και φυσικό αυτουργό. Τη δεξιά των εθνικών τραγωδιών. Αραίωσαν κατά την ΕΛΣΤΑΤ τον πληθυσμό όπως τα σκόρδα για ν’ αναπτυχθούν!! 

Αγόρια οι πλείστοι εξ αυτών. (Μεταξύ τους και ο πανεπιστημιακός μεσαίος μου γιος που θεία τύχη επέλεξε ελληνίδα γιατρό..)Κάπου πεντακόσιες χιλιάδες στον αριθμό δεν απαντά στο προσκλητήριο της λαϊκής απόγνωσης. Με τα δεξιά και ακροδεξιά φρικιά να περιηγούνται ανά την χώρα εκλιπαρώντας ή εκβιάζοντας τη ψήφο σας , με πληθώρα πολιτικών αντιπερισπασμών.Κυρίως επί του αρχαίου κλέους της φυλής των γιδοβοσκών..

Διπλής όψης έτσι το νόμισμα της εθνικής οδύνης.. Επί της κορώνας όσα αρσενικά μας κούνησαν μαντήλι δεν θα επιστρέψουν, ή αν παλινοστήσουν θα το κάνουν ύπανδροι.. Και επί των γραμμάτων – απόντων αυτών— τα κορίτσια μας θ’ αγκαλιάζουν το μαξιλάρι τους.  

Η οικογένεια στον πάγκο του καθεστωτικού Προκρούστη.

 Για ν' ακούγεται το Χολυγουντιανό it’s raining men στις συναυλίες ως προσευχή!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: