Τρίτη 30 Μαΐου 2023

ΜΕΤΑΞΩΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

 Ανωνύμου του Έλληνος

Η Τουρκία με τις εκλογές της αποτελεί ιδιόμορφο πλην δυναμικό πρότυπο στους όχλους-λαούς του εξάπαντος βάρβαρου Δυτικού κόσμου. Ιδιαίτερα της Γκραικυλίας, που με την σειρά  της στήνει κάλπες. 

 


Αρέσει δεν αρέσει και εν γνώσει των συνεπειών του… νόμου ότι ζούμε στο «αθλιέστερο προτεκτοράτο», το φρικτότερο πειραματόζωο του πανάθλιου Καπιταλισμού και ότι ο εγχώριος όχλος στην συντριπτική πλειοψηφία συνιστά εξαχρειωμένη αγέλη ραγιάδων, που διαγκωνίζονται στην υποτέλεια για να κερδίσουν τις πλαστικές πλέον χάντρες του ξένου (Αμερικάνου) επιβήτορα, οι οποίες επιπροσθέτως  επισύρουν Μνημόνια για φέρετρο! 

Ό,τι και να γίνει, υποστηρίζουμε την πάλη των όχλων-λαών να ανατρέπουν τα φονικά σχέδια του Ιμπεριαλισμού και του Κεφαλαίου.

Ουδόλως μας ενδιαφέρει, που τελικά νίκησε ο Ερντογάν, που είναι το προφανέστατο μετά την νίκη του, κόντρα σε όλη την Δύση ή ο πράκτορας των φονιάδων των λαών Αμερικάνων. 

Ούτε στο ελάχιστο συμφωνούμε με την ιδεολογία του Ερντογάν και του κόμματός του. Κάθε όχλος-λαός, όμως, βγάζει και πρέπει να ψηφίζει αυτό, που θέλει και του αξίζει! Αν έχουν δει τα μάτια μας  πραξικοπήματα, βία και νοθεία από τους μεγάλους του κόσμου, ακόμα και στις έδρες τους, ιδιαίτερα σε αυτές! 

Ξεχάσατε τις Αμερικανικές εκλογές; Ο όχλος-λαός ψήφισε Γκορ και βγήκε Μπους. Πλειοψήφησε η Κλίντον μα ο Τραμπ κάθισε στον Λευκό Οίκο! Θα πήγαινε πίσω η Γκραικυλία; Μέχρι τις 10 το βράδυ έβγαινε ο Κώτσος αλλά οι ξένοι με τα ΠΑΣΟΚικα πρακτόρια-καλόπαιδά τους «έδωσαν το δαχτυλίδι|» στον Σημίτη. Θα φειστούν τώρα μια Τουρκία; Άσε, για την αποικία Γκραικυλία, ούτε λόγος! Οι ξένοι θα αποφασίσουν ποιος ο πρωθυπουργός-μη λέμε μεγάλες κουβέντες χωρίς αντίκρισμα!-ο θαλαμοφύλακας και δη στα προσεχή γερμανικά νούμερα, που λέγαμε στον στρατό!

Επειδή δεν μασάμε τα λόγια μας και πρωτίστως δεν έχουμε το μέγα κουσούρι των Γκραικύλων, δυστυχώς, συμπολιτών μας, να ξεχνάμε γρήγορα, υπενθυμίζουμε για τους παλιούς αναγνώστες, γνωστοποιούμε στους νεώτερους: 

Τουλάχιστον  15 χρόνια έχουμε πάρει θέση για τον Ταγίπ Ερντογάν σε σχέση με τους ηγέτες του Δ΄ Γερμανικού Ράιχ (κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση) και λοιπούς συναδέλφους τους. 

«Όλους αυτούς τους ανίκανους να στύψεις, δεν βγάζει μισό Ερντογάν. Είναι μεν μέτριος, μετριότατος σε σύγκριση με μεγάλους ηγέτες του παρελθόντος, αλλά δίνει το μέτρο του τσαμπουκά, της ανεξαρτησίας και των “φαναριώτικων” ελιγμών στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα και το πιο σημαντικό πείθει, κερδίζει τον κόσμο». 

Αυτά λέγαμε και επαναλαμβάνουμε πολύ περισσότερο, γιατί επιβεβαιώνονται πανηγυρικά μια φορά ακόμα με τον πρώτο γύρο των εκλογών.

Τί συνέβη στην Τουρκία; 

Διαρκής, συντονισμένη απόπειρα πραξικοπήματος από όλα τα Δυτικά σκουλήκια, που τάχα νοιάζονται για το κράτος δικαίου (Έτσι βαφτίσανε στην Δύση τον απόλυτο-πλέον ραδιοτηλεοπτικό και  ψηφιακό-μεταξωτό φασισμό), στο όνομα τάχα της δημοκρατίας να διώξουν τον Ερντογάν, παρά και ενάντια στην θέληση του τουρκικού όχλου-λαού! 

Έστησαν πολυπλόκαμο, παγκόσμιο μηχανισμό, Λερναία Ύδρα, να φαλκιδευόσουν, να υφαρπάξουν την λαϊκή ψήφο υπέρ του  εκλεκτού τους Κιλιτσντάρογλου! 

Αγυρτεία, συκοφαντία, εξαγορά, το άσπρο μαύρο, αρκεί να φύγει ο Ερντογάν. Όπως κάνουν στις άθλιες Δυτικές κοινωνίες (αγέλες),  πλύση εγκεφάλου του κοσμάκη να ψηφίσει αυτόν, που θέλει το Κεφάλαιο. 

Βλέπετε, η Τουρκία και ο Ερντογάν δεν ακολούθησαν στην βρώμικη επιχείρηση μετατροπής της Ουκρανίας σε πυραυλική (πυρηνική) βάση του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας. Δεν συναίνεσαν σε κυρώσεις και άλλες αθλιότητες, που επέβαλε η Δύση. Ούτε στον  άτυπο παγκόσμιο πόλεμο, που κήρυξε η Δύση κατά της Μόσχας δίνοντας πακτωλό χρημάτων και όπλων στην πολιτική λούγκρα Ζελένσκι, που καταστρέφει έναν όχλο-λαό και ισοπεδώνει την χώρα του, πάλι για να κερδίσει το Κεφάλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: