Τρίτη 30 Μαΐου 2023

ΝΟΒΑΡΤΙΣ: ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛ' ΑΝΘΗΡΑ !!!

 ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΚΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΡΟΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ !!

 ....

 Να δείτε πως το είχε πει ο αλησμόνητος γγ (Σταμούλος) του σωματείου των ΟΑΣΑ όταν μαζί με τον Κολά ξεβράκωνε τους απεργοσπάστες του πατρός Μητσοτάκη στην Ομόνοια για να μην ιδιωτικοποιηθούν τα αστικά λεωφορεία; Να δείτε πως .. Α, ναι.. "Οι δικαστές πουλούν και την γυναίκα τους για μια προαγωγή!!"Απελευθερωθήκαμε από τους Τούρκους για να σκλαβωθούμε σε ανθρώπους ακαθαρσίες της Ευρώπης!! Στρατηγός Μακρυγιάννης

...



Στα πρακτικά της Βουλής κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης το πόρισμα της αρχειοθέτησης της υπόθεσης Novartis για τον ίδιο. Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα για κατάθεση στη Βουλή του εν λόγω πορίσματος είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Παρότι το έγγραφο είναι ιδιωτικό, για να δείξει (ως η σύζυγος του Καίσαρα) ο Μπουμπούκος ότι δεν έχει να κρύψει τίποτα, το κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής.

Το πόρισμα του εισαγγελέα

 Mε το απαλλακτικό του βούλευμα ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος βάζει κόντρα σε όλη την υφήλιο οριστικό τέλος σε μια υπόθεση που όζει ακόμη όπως η παλιά χαβούζα της λεωφόρου Καβάλας..

 Μετά από πολύχρονη έρευνα και μέσα από σε ένα πολυσέλιδο και εξαντλητικό πόρισμα, ο οικονομικός εισαγγελέας κρίνει πως δεν υπάρχουν πράξεις ή παραλείψεις του πρώην υπουργού που να δύνανται να συσχετισθούν με τη πράξη της παθητικής δωροδοκίας- δωροληψίας πολιτικών αξιωματούχων. 

 Η έρευνα του εισαγγελέα αφορά στην τιμολόγηση των φαρμάκων των εταιριών την επίμαχη περίοδο με στόχο να διαπιστωθεί ενδεχόμενη προνομιακή μεταχείριση της Novartis. Επίσης, η έρευνα των δικαστικών αρχών αφορά στο σύνολο των τραπεζικών λογαριασμών του κ. Γεωργιάδη, των εταιριών και της οικογένειάς του (σύζυγος, τέκνα και ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον).


Δεν υπάρχουν σχόλια: