Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ Ν ΑΓΙΑΣΩ

 Μου ζητατε επιμόνως να δηλώσω, ως αστρολόγος και μέσα σε ένα κλίμα γενικής κατάθλιψης των δημοκρατών , αν θα πέσει ο Μητσοτάκης από τον θρόνο, στον οποίο δεν έχει ακόμη ανέλθει.. 

Να σας θυμίσω μόνον πως προπολεμικά στην Καταλωνία ο συνασπισμός της αριστεράς που είχε επιδοκιμαστεί από τον λαό, έριζε στα κυβερνητικά συμβούλια για την ηγεμονία και την διανομή των μεριδίων εξουσίας.. Κάτι σαν να λέμε περί όνου σκιάς, όταν: 

 

 

 

Ο Φράνκο είχε σαρώσει την Αλγερία και ήταν σε ρότα επιστροφής και αποβίβασης σε Ισπανικό έδαφος απειλώντας την δημοκρατική κυβέρνηση.. 

Και επίσης στην παραπλεύρως Τουρκία όπου η "δημοκρατία" της στηρίζεται στους ενστόλους και τον κανιβαλικό αυταρχισμό, όχι απλώς επιβίωσε αλλά επικράτησε κατά κράτος ο Ερνογάν του αντιπάλου του, σχεδόν ταυτοχρόνως με τους 120 χιλιάδες νεκρούς από τα εγκλήματα των εργολάβων κατά τους σεισμούς των Νοτιανατολικών περιοχών..

 Κυβερνήσεις στρατιωτικών ή οικονομικών δικτατοριών χρήζουν ποταμούς αίματος και αγώνων για να ανατραπούν. Δεν απεχουμε έτη φωτός από τον διαμελισμό της Κύπρου για να έχει στεγνώσει το αίμα που χύθηκε εκεί και που μια ανθυποομάδα της δεξιάς προκάλεσε ως εθνική τραγωδία. 

Η δεξιά του Μητσοτάκη προσλάμβανε ενστόλους αντί καθηγητών και σεκιουριτάδες αντί νοσηλευτικού προσωπικού. 

Μοίραζε φρέσκο ζεστό χρήμα στους ομίλους αποθηκεύοντας λίγα κόκαλα για να τα διανείμει προεκλογικά, στο ήδη έτοιμο από καιρό να τα δαγκώσει πόπολο. 

Σκότωσε σιωπηρά πλέον των σαράντα χιλιάδων ανθρώπων με την υγειονομική βόμβα της επιδημίας και ηχηρά τους πενήντα επτά των Τεμπών. 

Έχει θέσει στην ουρά των πλειστηριασμών τις στέγες πλείστων των 700 χιλιάδων οικογενειών και τις ζωές εκατομμυρίων ελλήνων. Αλλά εγκαινίαζε στην Θεσσαλονίκη ένα μετρό υπό κατασκευή. 

Ταυτόχρονα δια των ένστολων πραιτοριανών της επιτίθετο κατά συρροή και εξακολούθηση εναντίον αόπλων πολιτών δίχως να έχει συγκινηθεί κανείς. 

Και ο λαός (ποιος λαός ένα μιαρό υπόδειγμά του)  την επιβράβευσε.. Στο σφάξε με αγά μου ν αγιάσω κινείται από της σκούφιας του αυτό το λούμπεν προλεταριάτο για την ιστορία του οποίου, τα ακροδεξιά ούγκανα υπερηφανεύονται..

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: