Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΝΤΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 

Ενεός!! Ασύλληπτο είναι το κύμα της βαρβαρότητας που μας απειλεί.. Αγρίεψε ο λαός.. Φορτώνεται τον κανιβαλισμό του καθεστώτος που του θολώνει το νού!! 

Το πρωί στη Κηφισιά έκαναν σα σύκο από το ξύλο έναν δυστυχή για ένα ζευγάρι γυαλιά.. Το απόγευμα μαχαιρώθηκε στον κορμό και στο στήθος άνδρας γιατί παρατήρησε έναν κοινωνικά πρωτόγονο ο οποίος ουρούσε στο συντριβάνι του Αγρινίου. 

Μια ανάσα απέχουν οι Νεοέλληνες αντί ιστορίας να κατέχουν ποινικό μητρώο. Αν οποιαδήποτε στιγμή πετάξεις μια γόπα από το μπαλκόνι σου, το πιθανότερο είναι να πέσει σε περιπολικό ή ασθενοφόρο.. Υψώνονται οι πόροι σαν πευκοβελόνες από τον θυμό του και τυφλώνεται ακολουθώντας την νοητή πορεία του καθεστώτος, που με δάκτυλο, ενοχοποιεί τον διπλανό του, για τα μείζονα ή ελάσσονα κακά. Αν κατά τον δέκατο ένατο αιώνα η επιστήμη εξόρισε τον θεό , τον εικοστό πρώτο εξορίζεται δια παντός ο άνθρωπος. 

Ουδείς σεβασμός στη ζωή. Αξιολογείται ως χρηματιστηριακή μετοχή στις αγοραίες αγορές των ανα την υφήλιο Wall Streets . Που εκπίπτει όταν μείνει στα αζήτητα..Για να πεταχτεί στον σκουπιδοφάγο του πολιτισμικού μας νεροχύτη

Από ποιους; Απ’ αυτούς που μετά την παλινόρθωση του καπιταλισμού στη Σοβιετική Ένωση, αντιστάσεως μη ούσης υπέταξαν τον άνθρωπο αμαχητί. Για να ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα. Από την θάλασσα τον αέρα και τον ουρανό, ως την δικαιοσύνη και τον νόμο, τις ιδέες, και το όνειρο μέχρι και τη πουτάνα η μάνα που τους γέννησε, όπως έγραψε ο Σαραμάγκου.. 

Προηγουμένως τους είχαν φυτέψει στα μυαλά πως αν λεηλατείς από την Ανατολή προς τη Δύση είσαι ο βαρβαρος Τζέκινς Χαν κι όταν λεηλατείς από την Δύση προς την ανατολή είσαι ο Μεγαλέξανδρος ή ο Μεγαλέκος όπως κατά κανόνα γράφω εγώ.. Οπλιστείτε με σθένος γιατί τα χειρότερα έπονται

Δεν υπάρχουν σχόλια: