Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ !!

 Σαν να λέμε αρχηγεία σε ένα κοινωνικό νεκροταφείο..

....

Ανωνύμου του Έλληνος

 


Πάει και αυτό το ολέθριο πειραματάκι. Εφαρμόσθηκε επιτυχώς και σε άλλες χώρες, ας πούμε τί ήταν τα πρώτα χρόνια η περίπτωση Ερντογάν; Ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. λιγάκι πιο εθνικιστικό και με μαυροροζέ φερετζέ! 

Αφού τα ξένα αφεντικά ξεδόντιασαν κι άφησαν διαλυμένη στα κρύα του λουτρού την όποια Αριστερά, σκέφθηκαν ότι ωρίμασαν πια οι συνθήκες να της δώσουν τάχα και κυβερνητικές δυνατότητες. Να την καθίσουν στον θώκο  θαλαμοφύλακα Γκραικυλίας. 

 Τώρα είναι ώρα τα ξένα αφεντικά να κάνουν αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού για νέα πειράματα. Πάει να πει μια κεντρική, πλειοψηφική δεξιά δύναμη, που θα δίνει θαλαμοφύλακα. 

Στα δεξιά της μπορεί να στοιχηθεί μια ευπρεπής, ακροδεξιά, φασιστική ομάδα του 10%, σχηματικός ο υπολογισμός, που θα στηρίζει το θαλαμαρχείο αλλά και όταν χρειάζεται θα κάνει… πολιτισμένα της βρώμικες δουλειές! Τώρα, που τελείωσε η πρώτη φάση των Μνημονίων και ο όχλος είναι σε ταξικό κώμα, καιρός ν’ αλλάξουν οι δυνάμεις στα αριστερά του δεξιού θαλαμάρχη.

Θα πετάξουμε-εμείς τα ξένα αφεντικά-σαν στημένη λεμονόκουπα τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ό,τι είχε να μας δώσει, το έκανε με τον καλύτερο τρόπο, την επόμενη πενταετία θα γυρίσει στο 3-5% και χρειάζεται να αναβιώσει με τις καινούριες νόρμες το σοσιαλδημοκρατικό-μόνο κατ’ όνομα-κόμμα-ΠΑ.ΣΟ.Κ. για να παίρνει μέρος χωρίς πολλές αντιρρήσεις στις αλλαξοκωλιές της ξενόδουλης εξουσίας. Αναλόγως δυναμικού και ικανότητας να κάθεται περιοδικώς και στην καρέκλα Μαξίμου. 

Στις εκλογές, πριν από λίγες μέρες εγκαινιάστηκε, τέθηκε με εξαιρετική επιτυχία σε λειτουργία το εν λόγω σχέδιο. Το Κ.Κ.Ε. ουδόλως μας εμποδίζει με ένα ποσοστό κάτω του 10%, όσο είναι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το προσαρμοσμένο στην αστική νομιμότητα, το «παρών» του ταξικού συστήματος. 

Άσε, που λειτουργεί, το χρησιμοποιούμε (εμείς τα ξένα αφεντικά, μη ξεχνιόμαστε) ως άλλοθι και αποκούμπι πάλαι ποτέ κομμουνιστών και άλλων πιο νέων, που δεν τρώνε, βρε αδελφέ, το κουτόχορτο, που ψεκάζουμε εμείς τον όχλο, αυτοί θέλουν να βρίσκουν ταξικές διεξόδους! 

Ο καημένος ο Κουτσούμπας, εκτός τόπου και χρόνου! Το βράδυ των εκλογών όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί (κομματάρχες) έκαναν σε πανελλήνια τηλοψία σύντομες δηλώσεις, 3-5 λεπτά, αυτός, όμως,  πήρε αμπάριζα σαν να διάβαζε εισήγηση στην Κεντρική Επιτροπή! 

Τον κόψανε στον αέρα και ησύχασε! 

Μα είναι δυνατόν να κατέρχεται στον εκλογικό στίβο με κεντρικό σύνθημα παραλλαγή της ρήσης του πάλαι ποτέ γραφικού Αλέφαντου “όλοι σας και μόνος μου”; 

Και εν πάση περιπτώσει ας είμαστε ρεαλιστές, ο ΣΥΡΙΖ.Α. έχασε 20 μονάδες και το Κ.Κ.Ε. αύξησε την δύναμη του μόνο κατά  δυό, άντε και 3% το κόμμα της Ζωίτσας. Πού είναι τ’ άλλα 15%; 

Στον σε νέα ανάταξη δικομματισμό  και στα αδιάθετα υπόλοιπα κομμάτων, που εξόρισε από την Βουλή ο καλπονοθευτικός εκλογικός νόμος. Στην επόμενη πολύ πιο νοθευμένη κάλπη με ενισχυμένη “αναλογική” (ενισχυμένη πλειοψηφία, είναι ο σωστός όρος) αλοίμονο αν μέγα μέρος των χαμένων ψήφων της αποδοκιμασίας δεν τα πάρει το Κ.Κ.Ε. και άλλα μικρότερα αριστερά κόμματα για να περάσουν κι αυτά το κατώφλι της Βουλής! Θα τα κατακλέψουν, ως είθισται, οι κατσαπλιάδες του πρώτου κόμματος ως “μπόνους” καλπονοθείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: