Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

ΟΙ ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ

 Ανωνύμου του Έλληνος

... 

Τί στον διάβολο είναι όλοι αυτοί, που την μεθεπόμενη Κυριακή ζητάνε την ψήφο μας; Πράκτορες των ξένων αφεντικών, βλάκες, ανεπάγγελτοι, ανίκανοι, μαντρόσκυλα του βάρβαρου Καπιταλισμού, υποπροϊόντα του κομματικού σωλήνα; 

 


Τίποτα από όλα αυτά χωριστά! Είναι κάτι πιο απάνθρωπο και δολοφονικό για τον κοσμάκη! Είναι όλα αυτά μαζί, σε ποικίλους συνδυασμούς ανά περίπτωση και διατεταγμένη υπηρεσία. Αμφιβάλλετε ακόμα ότι και οι φετινές μια, δυο, τρεις, όσες πούνε οι αφεντάδες, βουλευτικές εκλογές, συνιστούν ένα ακόμα ολέθριο πολύπλευρο πείραμα στην Γκραικυλία; 

Έχετε αυταπάτες ότι ρίχνοντας το ψηφοδέλτιο εσείς αποφασίζετε ποιον θα ορίσετε καινούριο (και τόσο παμπάλαιο!) θαλαμοφύλακα και μάλιστα στα επόμενα σκληρά γερμανικά νούμερα της Αποικίας; Δεν μιλάμε για κάλπικες εκτροπές και απάτες, που και αυτές γίνονται, όταν το ξενόδουλο σύστημα επιθυμεί και το βολεύει. Θυμηθείτε πως μέχρι τις 10 το βράδυ έβγαινε Κώτσος Καραμανλής και κατέληξε Σημίτης, ως δια μαγείας!

Γενικά δεν έχει ανάγκη τέτοιες καλπονοθείες το σύστημα εξουσίας. «Αν οι εκλογές έλυναν προβλήματα, αν ενοχλούσαν τους εξουσιαστές, θα τις απαγόρευαν»! 

Τώρα πια τις μετέτρεψαν σε μηχανισμό φαλκίδευσης της κοινής γνώμης, πανηγυρικής έγκρισης, αποδοχής, άντε πρόσκαιρης ανοχής (ως τον επόμενο βομβαρδισμό με κουτόχορτο) των παρανομιών τους για το μέγιστο κέρδος.  

Γιατί να τσιγκλήσουν, να ξυπνήσουν τον ηλίθιο, διεφθαρμένο όχλο, να του βάλουν… ιδέες και να ξυπνήσουν… παλιά πάθη; Μια χαρά δεν βρίσκεται σε μόνιμο ταξικό κώμα, κοιμάται ήσυχα αυνανιζόμενος στην ελάχιστη οθόνη, όπου κλείνει την ζωή, την οικογένεια, όλη τη γη; 

Με βοθροκάναλα, πλείστα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) και Μαζικής Μαλακίας (Social Media), δημοσκοπήσεις του κουτόχορτου, πελατειακό κομματικό σύστημα, θηριώδες ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συνειδήσεων, εικονική πραγματικότητα, ωμούς εκβιασμούς, ανθρωποφαγία όσων δεν δίνουν γη και ύδωρ, με τόσα αλλά βρώμικα πλην νομιμοφανή, δημοκρατικοφανή μέσα. 

Με το μεταξωτό αλλά απόλυτο και εύπεπτο φασισμό (κράτος δικαίου το λένε κατ’ ευφημισμόν) μια φορά ακόμα θα σου κλέψουν την ψήφο, κυρίως θα σου βρωμίσουν την ψύχη.  Οι ξένοι θα επιλέξουν πάλι θαλαμοφύλακα Γκραικυλίας. Και θα επαίρεσαι ότι άσκησες με ωριμότητα ή φανατισμό το δημοκρατικό καθήκον. Και θα γίνεις σύντομα κοψοχέρης με νέα Μνημόνια για φέρετρο, που σου ετοιμάζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: