Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΥΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ (3)

 

Πρόωρο μνημόσυνο του κάνω που αν ήταν σε θέση να με διαβάσει θα με πρόγγαγε. Άσε να με παραχώσουν και γράψε ότι θες (!!) θα μου έλεγε..

Έχω κανονίσει λήξαντος του δελτίου ειδήσεων συνέντευξη με τρεις χαλίφηδες του ΠΑΣΟΚ μετά τη προεκλογική εκδήλωση που είχε ο Τάκης ο Παππάς ως υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΑ. Πάγκαλος, Αρσένης, Κακλαμάνης με τον Πάγκαλο να έχει πλέον κυρτώσει το σώμα του από το βαρος της κοιλιάς. 


 

Αφού έγινε κόλαση, γιατί το μαλακισμένο που έστειλα να καλύψει το θέμα επέστρεψε δίχως να έχει αντιληφθεί πως: στη στην ομιλία τού κατά την άποψή μου περιούσιου νομικού Παππά, παραβρέθηκε ως μη όφειλε ο ανεξάρτητος υποψήφιος της δεξιάς. Κάτι που σήμαινε στηριξη. Πρώτη και τελευταία φορά ξεστόμισα τη φράση απολύεσαι και μάλιστα στη παλακίδα του εκδότη. 

Και πως αλλιώς .. Με είχε εκθέσει.. Μέχρι και ο Αντρέας με πήρε τηλέφωνο επιτιμητικά. Ας είναι περασμένα ξεχασμένα. 

Για να διασκεδάσουμε τον θυμό μας, μας πήγε ο Πάγκαλος σε μια παράγκα επί της Πειραιώς που όταν περνούσα από εκεί μάγκωνα τη μύτη μου με τσιμπιδάκι!! Παρά τις ενστάσεις μου οι άλλοι δεν ήξεραν, επέμενε και μας έσυρε. 

Ανέλαβε την παραγγελία για να μείνουμε ενεοί !! 

Μια γαβάθα κρεατόσουπα που αφού βάλαμε στα πιάτα δυο τρεις κουταλιές την πήρε ολόκληρη εμπρός του κι άρχισε να τη ρουφά με το μπουρί της σόμπας!! Κι όταν τελείωσε νιώθοντας πως το βυτίο του είχε ακόμη χώρο, παρήγγειλε και μια σειρά από μπριζόλες με τον Αρσένη να του λέει: 

Τώρα δικαιολογείται το αεροπλανοφόρο που έχεις εκεί, και του δείχνει το στομάχι του.. Για να του απαντήσει ο άθλιος ο Θόδωρος.. Τι νομίζεις κάτι σαλάτες τρώω στο σπίτι.. Και κατά λάθος έφαγες την αγελάδα που έφαγε τις σαλάτες, σχολίασε ο Κακλαμάνης και γέλασε μέχρι και ο ιδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: