Τρίτη 18 Απριλίου 2023

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ

 

Ώστε εξ απορρήτων του εν ονόματι Ανδρουλάκης πολιτικού σούργελου η καταγγέλλουσα τον Γεωργούλη.. (αν κάποιος συλλογιστεί έστω επ’ ολίγον τους διαδόχους του Ανδρέα Παπανδρέου θα τρέξει έντρομος να περισυλλέξει τα οστά του για να τον ανασυστήσει!!)

Η υπόθεση όζει κάτι από το βρόμικο 1989 αλλά αντιστρόφως.. 


 

 

Τώρα στη θέση του πολιτικού θύματος είναι ο Σύριζα που δια του .. εισαγγελέως του Ειδικού Κωσταντόπουλου – και συνηγόρου του Αλαφούζου, αν δεν σεβόμουν την Λίνα την Αλεξίου θα τον έκανα ρόμπα—επιτίθετο αυτός ο ολίγιστος της … «αμέμπτου» πολιτικής και κοινωνικής ηθικής κατά του δημοφιλέστερου των Ελλήνων ηγετών. 

Του Ανδρέα Παπανδρεου.. 

Για να αποδειχτεί ότι μπορεί αυτός ο κόσμος, ο κόσμος μας, να είναι η κόλαση κάποιου άλλου πλανήτη επί του οποίου θα επιβίωνε το Ησιοδικό νησί των μακάρων. 

Μόλις πριν από μερικές αναρτήσεις αμφισβητούσα την πολιτική ηθική εκείνης που ξαφνικά αφυπνίστηκε για να καταγγείλει πολιτικό (προσωπικά μου είναι αδιάφορος) ένα μήνα προ των εκλογών. Και να σκεφτείτε πως αγνοούσα την ταυτότητα της καταγγέλλουσας. 

Τώρα δεν έχω τον παραμικρό ενδοιασμό να επαναλάβω τον τίτλο της προηγούμενης ανάρτησής μου με ονοματεπώνυμο.. Οι μεταχρονολογημένες απόπειρες βιασμού μοιάζουν "κυρία" Χρονοπούλου με ακάλυπτες επιταγές.. Πέψε έτσι του εν ονόματι Ανδρουλάκης πολιτικού αποπλύματος πως δεν θα υπάρξει αντίκρισμα στην κάλπη…

Δεν υπάρχουν σχόλια: