Τρίτη 18 Απριλίου 2023

ΧΥΔΑΙΑ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ !!

Δεν είμαι ούτε και υπήρξα ποτέ Σταλινικός αλλά: η δυσοσμία της μινιακής χαβούζας είναι λιποθυμική !! Τη προσοχή σας:

Βικιπέδια: Το λήμμα δεν περιέχει πηγές ή αυτές που περιέχει δεν επαρκούν. Μπορείτε να βοηθήσετε προσθέτοντας την κατάλληλη τεκμηρίωση. Υλικό που είναι ατεκμηρίωτο μπορεί να αμφισβητηθεί και να αφαιρεθεί. 

 ΕΘΝΟΣ: Ο Ιωσήφ Στάλιν ήταν ένας από τους πιο στυγνούς και αιμοσταγείς δικτάτορες του 20ου αιώνα· ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο εκατομμυρίων συμπατριωτών του και όχι μόνο... 


 

*Σύμφωνα με μεταπολεμικές δημογραφικές μετρήσεις μόλις μετά τη λήξη της φασιστικής κυριαρχίας ο πληθυσμός μιας Ρωσίας που αρίθμησε (25 ολογράφως είκοσι πέντε) εκατομμύρια νεκρούς, βρέθηκε κατά 15 εκατομμύρια πολυπληθέστερη !!!

 ΕΘΝΟΣ: Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα… Οι αμαρτίες του Ιωσήφ Στάλιν λοιπόν καταδυνάστευσαν τα παιδιά του, που όλα είχαν ένα τέλος θλιβερό πολύ. 

 *Αν και εδώ περιγράφονται διάφορες ατυχείς οικογενειακές στιγμές, τα παιδιά του ωρίμασαν υπό το κλίμα ενός αιματηρού πολέμου με τον πατέρα να εξαντλεί την αυστηρότητά του για να κρατήσει οικογένεια και πατρίδα ελεύθερη. Και δικαιώθηκε. Τι δεν γράφουν οι αγύρτες; Πως όταν ο Χίτλερ επιδίωξε να διαπραγαματευτεί τον αιχμαλωτισμένο γιο του και ανθυπολοχαγό με διψήφιο αριθμό αιχμαλώτων Γερμανών στρατηγών, ο Στάλιν του μήνυσε πως στρατηγούς με ανθυπολοχαγό δεν αλλάζει. Και την επομένη ο γιος του εκτελέσετηκε.. Βρείτε μου έναν Ευρωπαίο στα τέσσερα κατά την Γερμανική κατοχή, που θα έκανε το ίδιο!! Για να μην αναφερθώ στους Έλληνες δοσίλογους που πρόδιδαν τους αντάρτες του Δημοκρατικού στρατού για να τύχουν λαμπρής ζωής μεταπολεμικά..Ένας μόνον δικάστηκε. Ο πατέρας του γνωστού φυγόδικου Χριστοφοράκου.. Αν τον ξεχάσατε εσείς δεν είμαι υπεύθυνος εγώ που τον αναφέρω. 

ΕΘΝΟΣ: Σβελτάνα Στάλιν: Προκαλώντας οι δυτικοί μια δήλωσή της άνοιξαν οι πύλες των ΗΠΑ.. " Σιχαίνομαι τον κομμουνισμό" είπε και μετακόμισε.. 

 *Τουλάχιστον ο αυτομολήσας Νουρέγιεφ δικαιολογήθηκε κομψά πως το έκανε γιατί του άρεσαν τα παγωτά του μητροπολιτικού καπιταλισμού. 

ΕΘΝΟΣ: Αιμοσταγής δικτάτορας που εκτέλεσε εκατομμύρια συμπατριωτών του !! 

* Δεν ξέρω ποιους ακριβώς εννοεί το ΕΘΝΟΣ αλλά πράγματι εκτέλεσε πέντε χιλιάδες καζάκους (λευκούς) συνεργάτες των Γερμανών που υποχρέωσε υπό την απειλή επίθεσης τους Ελβετούς να τους επαναπατρίσουν από την χώρα των "κούκων" που είχαν καταφύγει.. Ποιο ήταν το αδίκημα που τους καταλόγιζε ο συντρίψας τον φασισμό; (αυτό τους πονάει ακόμη) Πως συνεισέφεραν τα μέγιστα στην εισβολή του Χίτλερ σε Ρωσικά εδάφη.. Κάποιοι θα τους έγδερναν πριν τους εκτελέσουν!!! 

*Τα στοιχεία είναι από διεθνείς ανεξάρτητες πηγές και από την Βικιπέδια στην οποία επί του λήματος Στάλιν γράφονται τα εξής: Ότι αναφέρεται εδώ είναι αμφιλεγόμενο από πολλές πλευρές.. Άντε... Εδώ έφτασε η Ουάσιγκτον Ποστ στο σημείο να δημοσιεύσει πρωτοσέλιδα πως ο Κιμ πέταξε τον θείο του στα σκυλιά. Κάτι που υποχρεώθηκε ταπεινωμένη να διαψεύσει την επομένη.. Στα οστά του Στάλιν θα κολλούσαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: