Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ........

 Συνεχίζεται αμείωτα η διελκυστίνδα των αντιπαραθέσεων μεταξύ του διπόλου Σύριζα (τον πήρε ξώφαλτσα δηλαδή) και Νέας Ακολασίας (των Γεωργιάδηδων και των "γάμων" επί ..Κολωνώ..κατά των τρυφερών ανηλίκων) για την υπόθεση Γεωργούλη. 

Το επίδικο που δεν αποκαλύφθηκε ακόμη και αφήνεται στη φαντασία μας είναι αν συνουσιάστηκαν ή ξεσυνουσιάστηκαν και τελικά τη γάμησε κατά το γνωστό ανέκδοτο. Επειδή αυτό το «στα όρια» του βιασμού δεν γίνεται άμεσα αντιληπτό. 


 

Τι θα πει στα όρια; 

Είναι κάτι σαν την υφαλοκρηπίδα του Αιγαίου που (παρα) βιάζουν κατά συρροή και εξακολούθηση οι Τούρκοι; 

Ή μήπως επακούμβηση σύμφωνα με την ελαφρά σύγκρουση δύο πλεούμενων!! 

Και τι υπονοεί ο Μητσοτός δηλώνοντας πως: 

«εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς δεν πρόκειται ποτέ να γενικεύσουμε προσωπικές συμπεριφορές» και ότι «ίσως τώρα κάποιοι συνειδητοποιούν πόσο βαθύς και σκοτεινός ήταν ο λάκκος τον οποίο έσκαβαν για άλλους». 

Επιχείρηση αυτοαπαλλαγής δια του συμψηφισμού; 

Αν στην προέκτασή του συναντάται ο άθλιος με την ατομική ευθύνη τότε τον βρίσκω σταθερό στις αξίες του. Στην άκρη των οποίων βιάζεται ο δια των πλειστηριασμών άστεγος με ατομική του ευθύνη. Ωσεί και ο νεόπτωχος που λεηλατήθηκε η σύνταξή του.. 

Όχι όχι. Τίποτα απ’ αυτά. 

Τον φασισμό των γενικεύσεων καταγγέλλει δια μέσου ποιών; Του Μπουμπούκου, ή Άδωνη, του Τσεκουροφόρου Βορίδη και του δυσλεκτικού Πλεύρη. Υπαινισσόμενος την ..κεντρώα καταγωγή του.. Δηλαδή του Εφιάλτη προγόνου του.. 

Γι αυτό: Κρείτον το σιγάν παλιομ@λ@κα αφού κάθε που ανοίγεις το στόμα σου αίρεις πάσα αμφιβολία περί της βλακείας σου..

Δεν υπάρχουν σχόλια: