Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Επέστρεψε αμετανόητος

 ο Πολάκης γράφει ένα εκ των ουκ έστιν αριθμός καθεστωτικό χειρόγραφο, ο άρχων της επαιτείας διαφημίσεων στη ρυπαρή φυλλάδα του, Νίκος Χατζηνικολάου.. Και συνεχίζει:

Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ,για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία.Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του.


 

Για τα έργα και τις ημέρες Χατζηνικολάου  δύο παραδείγματα: Είναι το βρώμικο 1989 όταν το εν ονόματι Έβερτ φ@σιστόμουτρο και συνοδοιπόρος του έτερου φασίστα και πρώτου μου εξαδέλφου μακαρίτη Γρηγόρη Μιχαλόπουλου -- τυχαίο πως δύο αδελφών παιδιά έχουμε διαφορετικό επίθετο; δεν νομίζω πολιτικοί συμμορίτες-- σε ένα black out της ΔΕΗ καλούσαν άπαντες και εν χορώ του Χατζηνικολάου μηδέ εξαιρουμένου να εξέλθει ο λαός στους δρόμους του σκότους.. 

Τι θα συνέβαινε αν ο λαός δεν επιδείκνυε χαρακτηριστική ωριμότητα και δεν παρέμενε σπίτια του; Πόσους νεκρούς θα είχαμε και πόσες μηνύσεις θα έπρεπε να είχε δεχτεί αυτή η δημοσιογραφική αγυρτεία; 

Το δεύτερο είναι χαρακτηριστικό της επηρμένης δημοσιογραφικής βλακείας του. Συνεντευξιάζει τον πρόεδρο της πολιτικής αεροπορίας Αλεβιζόπουλο για την τύχη των υπαλλήλων του πτητικού έργου και επιδιώκοντας όπως όλοι του είδους του να κατακεραυνώσει τους απεργούς εργαζόμενους του λέει: 

Τι Ολυμπιακή και πολιτική τα ίδια είστε !!! Κάτι που επανέλαβε αμετανόητα και εσχάτως. Aπό ποιους οι νουθεσίες; Από αυτούς που πρώτον είναι κάλλιστο να σιωπούν διότι όταν μιλούν αίρουν κάθε αμφιβολία περί της βλακείας τους και δεύτερον, δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν δύο γαϊδουριών άχυρα, (Πολιτική -- Ολυμπιακή) ο δημοκρατικός λαός δεν δέχεται υποδείξεις πολιτικού καθωσπρεπισμού η αληθοφάνειας γιατί διδάχθηκε μόνον την αλήθεια. Γκέγκε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: