Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

 Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΤΑΝ ΤΗΣ Α ΑΘΗΝΩΝ !! 

 

Αδυνατεί να δικαιολογήσει οκτακόσιες χιλιάδες ευρώ.

 Με τον δήμαρχο να σφυρίζει αδιάφορα ως Γερμανός

τουρίστας σε περίοδο κατοχής ως αυτής που διανύουμε

 


Ο Αντιδήμαρχος που φωτογραφίστηκε από άλλα site ως ο εξής ένας που θα έμπαινε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, φυσικά στην Ά Αθήνας που είναι δικτυωμένος, ελέγχεται για κακουργήματα με βάση πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος. 

Η έρευνα ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες σύμφωνα με το dikastiko.gr και είναι σαφές πως δεν μπορεί να δικαιολογήσει 800.000€. 

Η ψηφιακή εφημερίδα Political, σε μονόστηλο στην σελίδα 8 και μαζί το γεγονός πως από το 2014 έως την στιγμή με την ρόδα που είχε στηθεί στο Σύνταγμα τα Χριστούγεννα του 2016, έχει διαχειριστεί για τον ΟΠΑΝΔΑ, περίπου 100 εκ. ευρώ. 

Βέβαια το δημοσίευμα του Political, υπονοεί πως ο Χρ. Τεντόμας ελέγχεται για τις 800.000€ επί Καμίνη. 

Κάτι που μένει να αποδειχθεί, γιατί θυμόμαστε με σαφήνεια τις Ουασιγκτονίες των 800 ευρώ, όταν βρήκαμε τιμές για ένα δέντρο στα 200€. 

Η υπόθεση είναι και πρέπει να παραμείνει στα χέρια του Προέδρου της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος, που προφανώς έχει κάνει σπουδαία δουλειά. Όμως καθώς είναι υπόθεση δημοσίου συμφέροντος και χρήματος, με απόντα οποιουδήποτε σχολίου από τον φιρφιρίκο Δήμαρχο που νομίζει πως η Αθήνα είναι Καρπενήσι

Δεν υπάρχουν σχόλια: