Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΥΛΟ

 Όχι !! Οι αξιότιμοι ισόβιοι κύριοι εισαγγελείς και δικαστές δεν παρενέβησαν που κατά συρροή και εξακολούθηση πλήττεται ο λαός από τις τοκογλυφικές επιθέσεις στο εισόδημα και την ζωή του με τελευταία και όχι έσχατη επίθεση στη στέγη του δια των πλειστηριασμών… 


 

Όχι !! Ο πολιτικός πολιτισμός ενός κράτους αποικία, δεν πλήττεται από την βάρβαρη επιβολή των δυτικού τύπου οικονομικών δικτατοριών, προϊόν των τραπεζών και των δηλητηριωδών ουρών τους, όπως οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί αξιολόγησης.. 

Όχι !! Η δημοκρατία δεν πλήττεται από την δια του σφετερισμού των καπιταλιστικών κυρώσεων αρπαγής του λαϊκού πλούτου, προκαλώντας παγκόσμιο σοκ στο σύνολο του γήινου πληθυσμού.. 

Όχι !! Οι κοινωνίες των Παπαχλιμίτζων της σύγχρονης δημοσιογραφικής άνοιας, δεν προσβλήθηκαν από την ασύδοτη, ασυνάρτητη και κυρίως χειραγωγημένη από τους ολιγάρχες ψηφιακή πληροφόρηση.. 

Όχι!! Τα δυτικά καθεστώτα ποτέ δεν εξελίχθησαν αφ’ εαυτού τους σε παραγωγούς καταπιεστικών αποφάσεων που όφειλαν υπάκουα και αδιαμαρτύρητα  να καταναλώνουν οι λαοί… 

Για όλα φταίει ο Πολάκης που εκλαϊκεύει εύστοχα και με ακρίβεια την κυρίαρχη θέση του Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ πως: 

Η Ελευθερία των σκλάβων δεν χαρίζεται από τα ισόβια και μη θεσμοθετημένα όργανα ενός βάρβαρου καθεστώτος, αλλά κατακτάται δια της σπάθης.. 

Και ως γνωστό η γλώσσα κόκαλα δεν έχει αλλά κόκαλα τσακίζει… 

Μπράβο Παύλο

Δεν υπάρχουν σχόλια: