Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

ΤΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ

 Ανωνύμου του Έλληνος

 Τρία χρονάκια πήρε στην ξενόδουλη εξουσία να σου ομολογήσει το αυτονόητο. Αυτό, που από την πρώτη στιγμή του φασιστικού, βιοχημικού καπιταλιστικού πειράματος με κωδική ονομασία Κορωνοϊός.. φωνάζαμε από εδώ..

 


Η μάσκα είναι αργός και βασανιστικός θάνατος, σε κάνει πιο ευάλωτο σε όλες τις ιώσεις και πρωτίστως στον COVID-19!-το πρώτο επαναστατικό μήνυμα, που εκπέμψαμε και το συναφές: Γονείς δολοφόνοι, μη φοράτε μάσκες στα παιδιά σας!  

Αλλά εσάς ουδόλως ιδρώνει το αυτί. Δίνετε μόνο βάση στα βοθροκάναλα με τους… ειδικούς κομπογιαννίτες, που παριστάνουν τους γιατρούς, με τις παλιόγριες, που βγαίνουν τίγκα στο σοβάτισμα και άλλα νεοναζί ενεργούμενα του Καπιταλισμού, που κάνουν καριέρα και τα κονομάνε χοντρά, με την συμμορία των κομματόσκυλων να πλειοδοτούν με την ειδεχθή θρασύτητα της πολιτικής επιβίωσης κατά τις προσταγές των ξένων αφεντικών, διότι ως γνωστόν τα φρικώδη πειράματα των Αμερικάνων και του Δ’ Γερμανικού Ράιχ συνεχίζονται μεταλλαγμένα στην άθλια αποικία Γκραικυλία. 

Με το αζημίωτο! 

Για όλους τους προθύμους στην ξεφτίλα υπάρχουν χοντρά ψίχουλα για αμοιβή πρακτόρων του συστήματος εξουσίας, για όποιον θέλει να είναι βαποράκι του Κεφαλαίου και στο θανατηφόρο παραμύθι του Κορωνοϊού, αλλά και στα επόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: