Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΨΥΧΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

 ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ..ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΔΙΚΗΣ ΑΚΟΗ

 


Τραγικό θάνατο βρήκαν τη νύχτα μέσα στην κατοικία τους δύο άνδρες. Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής και οι πρώτες πληροφορίες για τα αίτια της πυρκαγιάς. 

Με πολύ άσχημο τρόπο ξεκίνησε η ημέρα στη Ζάκυνθο, η οποία δοκιμάζεται από την έντονη κακοκαιρία τις τελευταίες ώρες, καθώς, δύο αδέρφια, 56 και 43 ετών, βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι τους μέσα στην πόλη. 

Οι δύο άνδρες ανασύρθηκαν νεκροί έπειτα από επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε στο ξύλινο, λυόμενο σπίτι. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 11 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές. 

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα. Η ΕΡΤ μετέδωσε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η πυρκαγιά φέρεται να προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα, ενώ μέσα στο σπίτι υπήρχε και κάποια σόμπα αλογόνου, ωστόσο δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη εάν το λυπηρό περιστατικό πρέπει να αποδοθεί στην κακοκαιρία. 

Οι κάτοικοι της περιοχής, όπως δήλωσαν στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, στις 05:20 άκουσαν εκρήξεις από τη μονοκατοικία στην οδό Μπάφη. Αμέσως, ειδοποίησαν την πυροσβεστική υπηρεσία αλλά ήδη ήταν αργά για τους ατυχούς άνδρες που απανθρακώθηκαν μέσα στο σπίτι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: