Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ

 Η δούλα των ΗΠΑ αποφάσισε να εξοπλίσει την Ουκρανία τον πλούτο και τη θέση της οποίας διεκδικούν οι μαφίες του καπιταλισμού

 


Μην αφήνεις ποτέ την πραγματικότητα να σου χαλάσει μια ωραία ιστορία.. Περί γκεμπελικής ρήσης πρόκειται.. Και δεν υπάρχει ούτε μία ηχοεικαστική πηγή του καπιταλισμού, που να μην την έχει --αρχής γενομένης από της πτώσης του Τείχους— υπηρετήσει. (αργότερα ο Τραμπ ύψωσε φωτοτυπώντας το,το δικό του στα σύνορά του με το Μεξικό..) 

Τριάντα δύο χρόνια μετά τι στην πραγματικότητα αποκαλύπτεται; Το μουμιοποιημένο κουφάρι των επινικίων του.. Θάνατος παντού.

Από τις δαγκάνες της εξαθλίωσης. Από τους ολετήρες των επιδημιών.. Από τους ληστρικούς πολέμους. Μόνο που ο αρμαγεδώνας αυτός δεν εμφανίστηκε ως κεραυνός εν αιθρία.. Είχαν όλα προσχεδιαστεί. Ως την τελευταία τους λεπτομέρεια.. Αρκεί να έξυνε κάποιος το λουστραρισμένο κουφάρι της βιτρίνας των παγκοσμιοποιητών. 

Εντός της πωλούνταν τα σύμβολα των επινικίων του σάπιου καπιταλισμού. Χαμηλότοκα δάνεια επί παντός του επιστητού: Πρωτίστως για την αγορά της «Ελευθερίας και Ευημερίας εσχάτως και της Ασφάλειας». Με την μούμια της πτώσης (Γκορμπατσόφ) να δηλώνει: Ο κόσμος κέρδισε. Μια πίτσα δώρο υποθέτω.. 

Το Μάη του 1955 η ΟΔΓ που σήμερα θα εξοπλίσει την Ουκρανία, έγινε μέλος του ΝΑΤΟ, άρχισε να επανεξοπλίζεται (παρά τις συμφωνίες των συμμάχων το 1945), άρχισε να δημιουργεί δικό της στρατό (παρά τις συμφωνίες των συμμάχων το 1945) ενταγμένο στο ΝΑΤΟ, και οι ΗΠΑ άρχισαν να τοποθετούν βάσεις και μέσα εκτόξευσης ατομικών όπλων στο έδαφος της Δυτικής Γερμανίας (παρά τις συμφωνίες των συμμάχων το 1945). 

Το Μάρτη του 1958 η Βουλή της Δυτικής Γερμανίας αποφάσισε τον εξοπλισμό των στρατιωτικών δυνάμεών της με σύγχρονα όπλα (παρά τις συμφωνίες των συμμάχων το 1945). 

 Στις αρχές Αυγούστου 1961 οι δυνάμεις του NATO στην Κεντρική Ευρώπη τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού, τα αμερικανικά τανκς έκαναν την εμφάνισή τους στο έδαφος της ΓΛΔ, διέσχισαν την Πύλη του Βραδεμβούργου, εισέβαλαν στο έδαφος της Ανατολικής Γερμανίας και αποκρούστηκαν από τους φρουρούς της πρωτεύουσας της Ανατολικής Γερμανίας. 

Και μόλις προ δέκα ετών οι ξανθοί φασίστες διέγραψαν μονομερώς και δια παντός τα χρέη τους προς την Ελλάδα.. Όμως: Κανείς δεν μπορεί να σε καβαλήσει, αν δεν είσαι σκυμμένος. Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: