Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑ;;

 Στην ουρά των πυραύλων τα τανκς.. Στην ουρά των τανκς οι πύραυλοι. Ύστερα τα μαχητικά που θ ακολουθούνται από αυτοπρόσωπες παρουσίες δυτικών στρατιωτών.. 

Τι κρύβει το κατόπιν που υπολείπεται; Μήπως μιας πυρηνική κρίση; 


 

Το ασφαλές είναι πως οι γκάνγκστερς της δύσης έχουν λασπώσει ως τον θώρακα στον πόλεμο κατά της Ρωσίας. 

Αλλά στο έδαφος της Ουκρανίας!! 

Προς το παρόν.. 

Γιατί κλιμακώνεται επικίνδυνα και δεν είναι λίγοι αυτοί που μας δείχνουν την έξοδο κινδύνου προειδοποιώντας για μια ακόμη εθνική τραγωδία.. 

Τι μας δείχνουν; Τον τρίτο Παγκόσμιο την ίδια στιγμή που η ξεφτιλισμένη κυβέρνηση παρακολουθεί τα πράγματα με το μάτι του ψόφιου ψαριού..Και όχι μόνον ως προς αυτή την εκδοχή τους.. Αλλά και ως προς τις άγριες συνθήκες επιβίωσης..

Σχεδόν το σύνολο (93%) των πολιτών της ΕΕ ανησυχεί για την ακρίβεια (100% στην Ελλάδα!), ενώ οι 8 στους 10 φοβούνται τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό. 

Ταυτόχρονα, η μεγάλη πλειοψηφία –56% όσον αφορά την ΕΕ και 64% τις κυβερνήσεις της χώρας τους– δηλώνει μη ικανοποιημένη με τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα, ενώ πάνω από τους μισούς (51%) θεωρούν ότι τα πράγματα στην Ευρώπη πάνε κατά κρημνού .

Τα ευρήματα του τελευταίου Ευρωβαρόμετρου δείχνουν πως το ρήγμα ανάμεσα στους «πάνω» και τους «κάτω» μεγαλώνει, με την Ελλάδα μάλιστα να βρίσκεται στην κορυφή των απο κάτω. Η Ευρωπαϊκή άρχουσα τάξη μας προκαλεί Μένει να δούμε αν εμείς σηκώσουμε το γάντι...

Μόνο έτσι θα μάθουμε τίνος είναι το ρετιρέ από το παιχνίδι πάνω χέρι κάτω χέρι..

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: