Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΜΑΣ

 Μητσοτάκης προς τους νέους: Τι τα θέλετε τα πανεπιστήμια; Τραβάτε στα ΙΕΚ!! Άγνοια εκλογικού κινδύνου; Εγκεφαλική μαλακία κατά την οποία καβάλησε στις πλάτες γιγάντων γονέων, τ' όνειρο των οποίων ήταν η μόρφωση των παιδιών τους, αλλά δεν κατάλαβε πως με ό,τι είπε θα τσακιζόταν από τα ανέσπερα ύψη;



Ο πήχης ήταν ήδη πολύ χαμηλά αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε «από κάτω», όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης σε συνέντευξη τύπου που ολοκληρώθηκε στις 14.13 με αντικείμενο: Οικονομία, Ανάπτυξη και Αγορά Εργασίας. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε από την αρχή ότι στη συνέντευξη δεν θα εστιάσει στις προεκλογικές υποσχέσεις για την επόμενη τετραετία, καθώς για αυτές πιο συγκεκριμένα θα υπάρξει χρόνος μετά την επίσημη προκήρυξη των εκλογών.

Ξεκινώντας τη συνέντευξη επανέλαβε την καραμέλα για «εισαγόμενη ακρίβεια» για την οποία φταίει πρωτίστως ο Πούτιν και η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, που έφεραν εκτίναξη των τιμών των καυσίμων, πρωτίστως του φυσικού αερίου.

Κάλεσε τους νέους αντί να πάνε σε πανεπιστήμιο να πάνε να σπουδάσουν σε δημόσια ΙΕΚ για να αποκτήσουν δεξιότητες που να ανταποκρίνονται στις «ανάγκες της αγοράς εργασίας»

Ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόκτηση «επιχειρηματικής βαθμίδας», αλλά δεν θα τη δούμε αυτή την αναβάθμιση ούτε με κιάλια αν δεν εκλεγεί ένα κόμμα που να εφαρμόσει τις σαρωτικές μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: