Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΒΟΛΕΨΑΝ ΝΩΡΙΣ

 Αντιγράφουμε από την ειδησεογραφία: 

«Η Motor Oil ανακοίνωσε για το γ' τρίμηνο του 2022 υπερτριπλάσια καθαρά κέρδη σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο (...) τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 321,34 εκατ. ευρώ. Ο όμιλος εμφάνισε κύκλο εργασιών ύψους 4,76 δισ. ευρώ στο τρίμηνο, από 2,98 δισ. ευρώ το τρίτο τρίμηνο του 2021, με τα κέρδη προ φόρων στα 405,2 εκατ. ευρώ. 


 

Στο εννεάμηνο, εμφανίζει τζίρο ύψους 12,66 δισ. ευρώ από 7,1 δισ. ευρώ πέρυσι, με τα καθαρά κέρδη να ξεπερνούν το 1 δισ. ευρώ, στο 1,007 δισ. ευρώ από 205,2 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο του 2021. 

Παράλληλα η εταιρεία ''φουλάρει'' μηχανές για την ''πράσινη μετάβαση'' με τα σχέδια για ΑΠΕ, διαχείριση αποβλήτων αλλά και το υδρογόνο σε συνεργασία με τη ΔΕΗ». 

Οι ανακοινώσεις αυτές του ομίλου επιβεβαιώνουν ότι τα «διπλά πουλόβερ», η ...«προσαρμογή» ως αντιστάθμισμα του θανάτου και οι συστάσεις Κομισιόν - κυβερνήσεων για θερμοστάτες στους 17 βαθμούς με σβηστά φώτα ακόμα και σε ογκολογικά Νοσοκομεία, έχουν μοναδικούς αποδέκτες τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους. 

Αντίθετα, για τους ομίλους της Ενέργειας, που μοιράζοντας σανό στον όχλο ο χειμώνας προμηνύεται όχι απλά εύκολος, αλλά... καυτός από τα κέρδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: