Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΓΥΠΕΣ

 ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝ ΟΧΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΡΚΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΡΑ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΩΣ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΚΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΖΗΤΆ ΜΕΡΙΔΙΟ


«Μικρές εξαιρέσεις» χαρακτηρίζει τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια προσπάθεια χυδαίας υποτίμησης των συγκλονιστικών αριθμών. 6.500.000 Α.Φ.Μ. χρωστούν σε τράπεζες και εφορίες 

Άγνωστοι αριθμοί Α.Φ.Μ. σε τράπεζες και servicers Πάνω από 7 εκατομμύρια οφειλέτες απειλούνται με οικονομική καταστροφή. 

Τα σπίτια που είναι προς πλειστηριασμό ανέρχονται στις 700.000. Διαδικασίες εξπρές των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών για ποσά ακόμη και της τάξεως των 10.000€. 

Ιστοσελίδες αγγελιών ακίνητων από εταιρείες real estate που διαχειρίζονται χαρτοφυλάκια ακίνητων σε συνεργασία με εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων, καταχωρούν την αγγελία του ακινήτου. Εκεί βλέπουμε ακίνητα σε λαϊκές συνοικίες της χώρας να ρευστοποιούνται. 

Οι παλαιότεροι πλειστηριασμοί αφορούσαν αποκλειστικά μεγάλους οφειλέτες με ακίνητα υψηλής αξίας. Μεγάλο μέρος των ακινήτων που αγοράζονται από τους πλειστηριασμούς που επισπεύδων είναι εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων, καταλήγουν στα χαρτοφυλάκια funds που έχουν κάποια σχέση «συνεργασίας». οικονομική δυναμική των συμπολιτών μας περιορίζεται μέρα με τη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: