Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ :::::::

 Αρνείται το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας να χορηγήσει πτυχίο σε Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ορφανό φοιτητή του για χρέος μερικών ευρώ στην φοιτητική εστία !! Κάποτε για να εισαχθούμε κι ενώ είχαμε διέλθει με επιτυχία των πανελληνίων μας ζητούσαν πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων για την εγγραφή.. Εξελίχθηκε ο καπιταλισμός Εκτός από ιδέες  και χρήμα λεηλατεί και μυαλά



Ορφανός από πατέρα, με μητέρα νοσηλευόμενη και απειλούμενη με μόνιμη αναπηρία, ολοκλήρωσε τις σπουδές του αλλά αντιμετωπίζει «τείχος» για να πάρει πτυχίο 

Την απάνθρωπη πλευρά του εκπαιδευτικού συστήματος γνώρισε ο Λαυρέντης Κουρελάς που παρότι κατόρθωσε υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες να ολοκληρώσει τις σπουδές του, είδε το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας να του αρνείται την δυνατότητα να ορκιστεί για να πάρει το πτυχίο Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, όπως ανέφερε στον Ant1. 

 Ο νεαρός φοιτητής που διέμενε στη φοιτητική εστία της Λάρισας έχασε τον πατέρα του ενώ σπούδαζε και το καλοκαίρι, ενώ ολοκλήρωνε τις σπουδές του, είδε την μητέρα του να πέφτει θύμα σοβαρού εργατικού ατυχήματος, από το οποίο απειλείται με μόνιμη αναπηρία. 

Όταν ωστόσο ζήτησε να προχωρήσει η διαδικασία της ορκωμοσίας για να πάρει πτυχίο, τον ενημέρωσαν ότι θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσει το χρέος του προς την φοιτητική εστία. Όπως τονίζει, το θέμα δεν είναι τα χρήματα, αλλά ο απάνθρωπος κανονισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: