Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ

 

 Κρείτον εις κόρακας ή εις κόλακας εμπεσείν έγραφε ο Αντισθένης..Οι μεν γαρ νεκρούς οι δε ζώντες εσθίουσιν.. Και σε ελεύθερη μετάφραση: Καλλίτερα να φαγωθείς νεκρός από κοράκια παρά ζωντανός από δηλητηριώδη φίδια.. 

Ευγένιος Ανδρικόπουλος


 

Στον Πάτση αναφέρομαι που υποτίθεται πως έχει αναστατώσει το κόμμα των αντιλαϊκών εκτροπών. Τη Νέα Δημοκρατία. 

Εξεγέρθηκαν ξαφνικά κατά του ομοτίμού τους στο κοινοβούλιο  οι άρχοντες της θεσμοθετημένης ληστείας, γιατί δια των αποκαλύψεων της δράσης του, πλήττεται σύμπασα η παράταξη.. Τι λέτε ρε αχρείοι; 

Δώδεκα χρόνια τώρα έχει από τον .. «ναό της δημοκρατίας», (λέμε και καμιά μαλακία μέρα ραστώνης) διέλθει μαύρα μεσάνυχτα, η προσημείωση της χώρας και της ιστορίας της, από κοινού με την υποθήκευση του λαού στους τοκογλύφους κι εσείς, ω υποκριτές και φαρισαίοι, από ένα κοράκι των εισπρακτικών αφυπνιστήκατε; 

Δεκάδες οι μαρτυρίες της ανήθικης δράσης του με τον αρχηγό σας – και την αδελφή του--να δηλώνουν τους επί τόπου μεταβάντες και μηδέποτε αντιληφθέντες όταν: Τα σπίτια του λαού δια διαταγμάτων που ψηφίζονται δώδεκα χρόνια τώρα κατάσχονται. 

Και ως γνωστόν τ’ αρπάζουν τα καπιταλιστικά κοράκια για να μην πέσουν στα χέρια του Κουτσούμπα και των κομμουνιστών!! 

Πόνεσε όμως αυτό το στριπτ τιζ. Και πόνεσε επειδή το συγκεκριμένο θεσμικό ριφιφί αφορά ακόμη και τον μαλάκα μικροαστό των μεγάλων φιλοδοξιών ή τον γνήσιο ορεσείβιο αναλφάβητο, που ανεμίζουν διαχρονικά τη μαύρη σημαία της δεξιάς παράταξης.. 

Γιατί αποκαλύφθηκε ποιος πραγματικά τους λεηλατεί στη βάση του ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό !! (αείμνηστος ο Βουλγαράκης..) 

Έντρομοι τώρα για την προεκλογική ζημιά που τους προκάλεσε ο Πάτσης υποδύονται την άγνοια των καθαρών ονύχων οι πολιτικοί λεχρίτες που είναι βουτηγμένοι ως τον λαιμό στην αντιλαϊκή λάσπη..

Δεν υπάρχουν σχόλια: