Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΒΟΘΡΟΙ

 

 Η τραγωδία της δωδεκάχρονης στον Κολωνό κατέδειξε με τρόπο φρικιαστικό και ακραίο, όσα η ξενόδουλη πολιτική εξουσία και τα βοθροκάναλά της αποκρύπτουν από τον ηλίθιο και διεφθαρμένο όχλο  για να τον αποπροσανατολίζουν στις ηθικές αυταπάτες του. 


 

 

 

Μυθικές μπούρδες σερβίρονται παντί τρόπω υπό την ψευδοκάλυψη της συμπαράστασης στο ανήλικο  θύμα  Πόση διασπορά ψευδών και παραπλάνησης διανέμεται στο όνομα της υποκριτικής ηθικής βιάζοντας κατ' επανάληψη ένα αθώο παιδί; 

Η Χρυσοφόρα κότα που καλείται Κεφάλαιο εκμεταλλεύεται ακόμη και την ανθρώπινη δυστυχία αλλά και την κοινωνική διαστροφή για να πλουτίσει μεταλλάσσοντας την κοινωνία -- τη συνενοχή της-- σε χαβούζα. 

 Σ’ αυτήν την θλιβερή υπόθεση, όσο και σε άλλες ροζ ιστορίες, πάρτι πρέζας (άντε μην αρχίσω να γράφω βδελυρά ονόματα)  και λοιπά καπιταλιστικά υποπροϊόντα, ενέχονται μαζί με ποικίλους φτωχοπρόδρομους και φλόμοι της λεγόμενης καλής κοινωνίας, λεφτάδες, πολιτικοί και άλλοι παράγοντες, μιζαδόροι, καλλιτέχνες. 

Πληθώρα βαρύγδουπων αποκαλύψεων από τους μιντιακούς βόθρους για ατζέντες ερωτικών οργίων, πελατολόγια κόκας και λοιπών δηλητηριωδών ουσιών, για διάσημους, που είναι πνιγμένοι στα σκατά. Τιμωρήθηκε κανένας από το στημένο δίκαιο των νομικών παραθύρων απαλλαγής; Σαματάς κλειδαρότρυπας για να τσιμπά ο όχλος και να καταναλώνει πανάκριβα διαφημισμένο σανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: