Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΓΩΓΟΙ: ΠΡΟΒΟΚΤΣΙΑ MADE FROM USA .

Ξανά μανά μ' επληξε ο κορωναϊός Ακριβώς έναν χρόνο μετά την πρώτη του επίθεση που μου στοίχησε ένα δίμηνο στο νοσοκομείο..

Δείγμα ότι στη σχέση κόστους οφέλους υπολειπόμαστε στη πλάστιγκα του δημοσίου.. Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό..Είναι το καθεστωτικό παραμύθι.. Αφού βρήκαν έτσι παπά (κορωναϊό) του φόρτωσαν πεντακόσιες νέες κηδείες στο όνομα της βαριάς βιομηχανίας του τουρισμού --από τα πλέον κορόϊδα ή ευάλωτους-- και καθάρισαν..


 

Το επιχειρημα μπάζει από παντού αλλά: Οι χαχόλοι το καταπίνουν αμάσητο.. Του σφράγισαν έτσι διαβατήριο αφού το φωτοτύπησαν στην ευάερη και ευήλια προπαγάνδα τους, για να το πάρουν οι Αμερικανοί και να το ποστάρουν στην προβοκάτσια κατά των αγωγών..΄Και τι λένε; Ό,τι και με τον κορωναϊό όταν πρώτα πουλούσαν την αρώστια και μετά το φάρμακο .. Πως οι Ρώσοι είχαν αυτοκτονικές τάσεις αλλά σκεφθηκαν πως:

Τα ξυράφια πονάνε, τα ποτάμια έχουν λάσπες, το οξύ αφήνει σημάδια, τα δηλητήρια φέρνουν σπασμούς, τα όπλα δεν είναι νόμιμα, οι θηλιές ξεχειλώνουν, το αέριο μυρίζει απαίσια. (και οι πορδές των Γιάνγκηδων επίσης) γι αυτό και έβαλαν τα χέρια τους κι έβγαλαν τα μάτια τους.. 

Ανατίναξαν δηλαδή την πηγή του πλούτου και της ευημερίας τους.. Τους δικούς τους αγωγούς.. 

Όσο πιο χονδροειδές είναι το ψέμα τόσο πιο πιστευτό γίνεται από τους όχλους Μη γελάτε... Δείτε τ' αποτελέσματα των εκλογών από το 1996 και μετά. Πρόκειται για την τελετουργία μιας ομαδικής αυτοκτονίας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: