Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 Έργο τέχνης του υιού Εφιάλτη των εκατοντάδων βαφτισιμιών και σύγαμβρων.  


Υπό το σύνθημα η δεξιά δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά κινήθηκε από την επομένη της εκλογής του ο Μητσοτός. 


 

Ξεκίνησε με διορισμούς Παπάδων και αστυνομικών για να καταλήξει σε προσωπικές εξυπηρετήσεις τύπου Λιγνάδη ή Γεωργιάδη που μετά απέβαλλε πανικόβλητος του περιβάλλοντός του, ως τρίχες από το πέτο του. 

Ενδιαμέσως και όσο ο κορωναϊός ήταν .. αόρατος, αυτός έστηνε τρικούβερτο γλέντι στην Ικαρία επί της οικίας του εκ δεξιών βουλευτή του. Σε μια περιοχή που ειλικρινά δεν θυμάμαι έλληνα πρωθυπουργό να έχει επισκεφθεί, δεδομένου πως κατά το καθεστώς κομμουνιστοκρατείται. 

Ταυτοχρόνως ο λαός της Ατιικής δοκιμαζόταν σκληρά από τα τύπου Μπάαντεν Μάινχοφ λευκά νοσοκομειακά κελιά υπό την απειλή της επιδημίας που κατά κανόνα ήταν προθάλαμος του νεκροθάφτη..

.Και ως να μην του επαρκούσε αυτό συμπλήρωνε την πρωθυπουργική εποποιΐα του με τον διορισμό --μιας εν ονόματι Σταμούλη ζαχαροπλάστριας ιδιοκτήτριας του Λουκουμαδόσπιτου-- στη θέση της διοικήτριας του Γ.Ν-Κ.Υ. Ικαρίας που: Ευχαρίστησε δημοσίως τον Βουλευτή Σάμου Ικαρίας Φούρνων -- μηδέ καν τον υπουργό υγείας -- για την τοποθέτησή της. Σελίδες ολόκληρες μπορώ να συμπληρώσω και ως εκ τούτου καμιά σημασία δεν έχει.

Νεποτισμός; Πελατειακό κράτος;Εκφασισμός της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω μοριοδοτημένης συνέντευξης για τον διορισμό των πολιτικών απογόνων του δωσιλογισμού; 

Όστις τολμήσει να υποθέσει ή να εκφράσει τη συμφωνία του με τα παραπάνω προσθέτοντας ότι ξεπληρώνονται πολιτικά γραμμάτια, είναι δολιοφθορέας και κακός εχθρός της πατρίδας και του εθνικοσοσιαλισμού!!

 Κατόπιν αυτών το γελοίο ερώτημα πότε θα κάνει ο λακές της άρχουσας τάξης εκλογές είναι απολύτως ρητορικό. 

Εκλογές θα γίνουν όταν εκείνος θα έχει συμπληρώσει τη λιστα των προσλήψεων εκ παραλλήλου με τα ξεροκόματα που θα πετάξει ως δολώματα στη θάλασσα της φτώχειας που ο ίδιος συντηρεί.

Γιατί ο λαός ως ψάρι ήταν και παραμένει χάνος για την οικογένεια των Χανίων με τους επτά καμπινέδες,,

Δεν υπάρχουν σχόλια: