Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ

  Οργή !! Κράτος λαϊκής αγοράς όπου δημοπρατούνται σε ψηφιακές πλατφόρμες επιδόματα  και όχι ζαρζαβατικά. 

Επιδόματα βενζίνης, ηλεκτροδοσίας, ηλεκτρονικές συσκευές, κοινωνικός τουρισμός και ότι άλλο έχει αδιάθετο στοκάρει ο διαχειριστής της εξουσίας. 


 

 

 

Ξυπνά (κατά κυριολεξία και όχι μεταφορικά) ο λαός και σαλτάρει από το στρώμα εμπρός στον υπολογιστή για να σταθεί σε θέση απογείωσης. 

Κάντε το εικόνα. Σαν να έστεκε στην ουρά μιας οποιασδήποτε κρατικής υπηρεσίας ή τράπεζας. Συγκρούεται έτσι άυλα μ εκείνους που με την είσοδό τους υπερφορτώνουν το σύστημα και κινδυνεύει αυτός από τους αλγόριθμους να εξωπεταχτεί, αφού η πραμάτεια θα έχει ξεπουληθεί.

 Ψηφιακά αναλφάβητος καθώς είναι αποπειράται μια δυο τρεις και δεκατρείς φορές. Ψηφιακό ρινγκ. Όπου ο φτωχός ανταλλάσσει γροθιές με τον πάμφτωχο ώσπου κάποιος από τους δύο να πέσει νοκ άουτ. 

Μόνο που πίσω από την κουΐντα η βαρβαρότητα της καπιταλιστικής λεηλασίας ρίχνει στο καναβάτσο και τους δύο. Κάτι σαν την εβραϊκή εκδίκηση φανταστείτε. Που εν τέλει αντί ενός μονόφθαλμου έχουμε δύο τυφλούς. 

Τρέξτε λοιπόν είναι ευκαιρία.. Κάποιο επίδομα θα υπάρχει και για σας. Απ’ αυτά που εξανεμίζονται με την πρώτη επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ.. Μα πως διερωτάται από την αποτυχία του.. Να του πω εγώ το πως: Το σύστημα είτε ψηφιακό είτε αναλογικό έναν σκοπό υπηρετεί. Τη λεηλασία μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας από μια χυδαία μειοψηφία..

Δεν υπάρχουν σχόλια: