Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

ΜΑD VMA 2022 ΒΡΑΒΕΙΑ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ

 Κινηματογραφικό ξύλο συνοδεια ασυνάρτητων θορύβων που οι διοργανωτές καλούν μουσική. Σα να υποχρέωσαν Ευρωπαίους να παρακολουθήσουν αφρικάνικη όπερα !!

 

Γιορτή του μίσους και όχι της μουσικής ήταν η φετινή απονομή των βραβείων «ΜΑD VMA 2022 από τη ΔΕΗ» καθώς ο χώρος μετατράπηκε σε ρινγκ. Οι οργανωτές έβαλαν τους δύο πιο δημοφιλείς τράπερ σε απόσταση αναπνοής τον έναν από τον άλλο ώστε να προκύψει σκηνικό έντασης και να ακολουθήσει δημοσιότητα. 

Οι λεκτικές αψιμαχίες εξελίχθηκαν σε άγριες βιαιοπραγίες με τις στρατιές των μπράβων των δύο καλλιτεχνών να ανεβαίνουν στη σκηνή και να ξυλοκοπούν ανενόχλητοι ρίχνοντας σφαλιάρες και εκτοξεύοντας καρέκλες. 

Καθώς η κατάσταση ξέφυγε από το όριο του επιθυμητού σόου, οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης ανακοίνωσαν ότι δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα «κανένα τραγούδι και καμιά βράβευση προσώπων που συμμετέχουν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες» λες και το πρόβλημα είναι η τηλεοπτική μετάδοση και όχι η ίδια η βία και η κουλτούρα βιασμού, σεξισμού, ναρκωτικών και μπράβων.

Μέσα από τέτοιες κακοστημένες φιέστες επιχειρεί η ΔΕΗ να ξεπλύνει τη λαϊκή οργή για τις ληστρικές τιμές και ρήτρες που επιβάλλει στους λογαριασμούς του ρεύματος.

Πίσω από τα φώτα, πίσω από τα βραβεία απλήρωτοι εργαζόμενοι φτώχεια και ανεργία….

Μπορεί να έχουν περάσει 11 ολόκληρα χρόνια  από τότε που οι απολυμένοι/ες των καταστημάτων Metropolis ξεκίνησαν τον αγώνα για τη διεκδίκηση των μισθών και των αποζημιώσεών τους από τον μεγαλοεπιχειρηματία και ιδιοκτήτη του ομίλου MAD, Ανδρέα Κουρή, αλλά αυτή η αδικία εξακολουθεί να τους πνίγει.  Τα φώτα, κάμερες, τα beef και οι χορηγίες στήνονται σε ένα σκηνικό εκμετάλλευσης πάνω στις πλάτες απλήρωτων και απολυμένων εργαζόμενων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: