Τρίτη 31 Μαΐου 2022

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ

 Πήρε την καραμπίνα του, ένα στρώμα, το τρανζιστοράκιτου και μερικά ρεσό, άραξε έξω από την βουλή και κραυγάζοντας οι βουλευτές είναι προδότες προκάλεσε ισοδύναμη επιστράτευση μεταξύ των φασιστοενστόλων ως να επρόκειτο για Τούρκικο ασκέρι. Δυο φρεγάτες μερικά F16 και τον Μητσοτάκη ξέχασαν να επιστρατεύσουν!!

 

Συναγερμός σήμανε στην πλατεία Συντάγματος τα ξημερώματα της Τρίτης, καθώς έξω από τη Βουλή βρέθηκε ημίγυμνος άντρας, ο οποίος κρατούσε καραμπίνα. Ο άνδρας είχε αναρτήσει μάλιστα πανό με το όνομα του και την λέξη «πραξικόπημα». 

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο δύο ομάδες της ΟΠΚΕ, ο διευθυντής επόπτης, η ΕΚΑΜ, οι Πάνθηρες, ομάδες της Δίας, περιπολικά αλλά και δύο διαπραγματευτές.Δυο φρεγάτες μερικά F16 ξέχασαν και τον Μητσοτάκη ξέχασαν να επιστρατεύσουν!!

 Μόλις έφτασαν στο σημείο οι Αρχές ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τον άνδρα ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 

 Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, είχε το όπλο περασμένο στον λαιμό του, ενώ είχε μαζί του ένα στρώμα, το οποίο έστρωσε έξω από τη Βουλή και ξάπλωσε πάνω σε αυτό. Ο άνδρας έβαλε μουσική ενώ άναψε και δύο - τρία κεράκια ρεσό, ενώ φέρεται να έλεγε ότι οι βουλευτές είναι «προδότες» και εκείνος έχει εντολή από τον Θεό.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: